Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 16:16

Από τον ΑΟ Σύρου στον ΑΟ Σερίφου ο Μουστάκας

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε πριν λίγο η διοίκηση του ΑΟ Σερίφου.

Πιο συγκεκριμένα το σερφιώτικο σωματείο απέκτησε τον 19χρονο σέντερ μπακ Βαγγέλη Μουστακα από τον ΑΟ Σύρου.

Ο Βαγγέλης Μουστάκας –σερφιώτης στην καταγωγή– ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα Σύρου το 2004 και μετά από ένα χρόνο μεταπήδησε στις νεοσύστατες τότε, ακαδημίες των Νέων Ολυμπιακού Σύρου έως και το 2012 που πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Σύρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει διατελέσει μέλος των μεικτών ομάδων παίδων και νέων της ένωσης.

neoi-olympiakou-pas-2010

SERIFOS XORHGOI-SERIFOYΣτις πρώτες του δηλώσεις ο βοηθός προπονητή του ΑΟ Σερίφου κ. Νίκος Μουστάκας που είναι και θείος του, μας είπες: «Δεν ήταν δύσκολο να πείσουμε τον Βαγγέλη να βοηθήσει την ομάδα του νησιού του που τόσο αγαπάει, υπάρχουν βέβαια προβλήματα ως προς τις προπονήσεις και τις αποστολές αλλά θα τα ξεπεράσουμε (σπουδάζει στην σχολή εμποροπλοιάρχων στην Σύρο).

Σε ερώτηση που κάναμε στον βοηθό προπονητή σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας, μας είπε ότι: «γίνονται συζητήσεις με κάποιους παίκτες εκτός Σερίφου και βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να τους ανακοινώσουμε. Το σίγουρο είναι ότι την φετινή ομάδα θα απαρτίζουν τουλάχιστον δύο νέα πρόσωπα που ήταν μέχρι πρότινος στις ακαδημίες μας και έχουν πλέον το ηλικιακό δικαίωμα να αγωνιστούν με το ανδρικό».

Ο Βαγγέλης Μουστάκας στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΟ Σερίφου τόνισε στο sportcyclades.gr ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί με την ομάδα του νησιού του και θα προσπαθήσει κι αυτός από την πλευρά του να βοηθήσει τον σύλλογο να κάνει μια καλύτερη πορεία από την περσινή.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares