Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 17:48

Τριπλό «ΜΠΑΜ» ο Πανθηραϊκός

Σε τρεις πολύ σημαντικές αποκτήσεις παικτών προχώρησε η ομάδα του Πανθηραϊκού. Οι "Μπλε" με συντονισμένες κινήσεις που έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα, συμφώνησαν σε όλα και απέσπασαν τις υπογραφές των: MubarakAmidKobo, Νίκου Ξαγοράρη και του Μανόλη Καραβία.

Οι μεταγραφές που κρατιόταν σαν «επτασφράγιστο μυστικό» αποκαλύφθηκαν πριν λίγα λεπτά, κατόπιν δημοσιογραφικής έρευνας του site μας.

Ο πρώτος από τους τρείς που υπέγραψαν ήταν ο 21χρονος Γκανέζος επιθετικός MubarakAmidKobo, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο. Σύρου. Ο ταχύτατος παίκτης έχει αγωνιστεί επίσης στην Άνω Σύρο, στον Πανναξιακό και στον Άταλο νέας Περάμου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, σημαντικό ρόλο για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή έπαιξε η Αντιπρόεδρος της Ομάδας Δακούτρου Ζαμπέλη.

xagorarisΟ Δεύτερος παίκτης είναι ο 24χρονος Σαντορινιός αμυντικός με έφεση στο σκοράρισμα, Νίκος Ξαγοράρης. Ο Ποδοσφαιριστής αποτελούσε διακαεί πόθο του προπονητή Αλέξη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του μέχρι τα Χριστούγενα τον Πέκα και θέλει να «βάλει» δίπλα στο Κολιούση έναν αμυντικό με εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Το βιογραφικό του παίκτη είναι πλούσιο, καθώς έχει αγωνιστεί σε: 2008 – 2009  Αστέρας Ιτέας (Δ΄ Εθνική), 2009 – 2010(Ιαν)  Αγροτικός Αστέρας (Γ΄ Εθνική), 2010(Ιαν) – 2010 (Ιουν)  Θερμαϊκός (Γ΄ Εθνική), 2010 – 2011  Μακεδονικός (Γ΄ Εθνική) και 2011 – 2013 Μακροχώρι (Α1 Ερασιτεχνική).

Ο τρίτος της παρέας, είναι ο Μεσοεπιθετικός Μανόλης Καραβίας. Ο Σαντορινιός παίκτης 24 χρονών σήμερα, ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Πανθηραϊκού,μέχρι που μετακόμισε στην Πάτρα για σπουδές, εκεί αγωνίστηκε στην Θύελλα Πατρών σε τοπικό και Δ΄Εθνική.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares