Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 22:55

Με "Μανού" ο Αίαντας.

Τέλος στην αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί μετά τα μεταγραφικά «ναυάγια» επιχείρησε να βάλει σήμερα ο Αίαντας Σύρου, η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον "Μαέστρο" και πρώτο σκόρερ της ομάδας Κυριάκο Μανουδάκη.

Ουσιαστικά η ανανέωση του Μανουδάκη είχε προαναγγελθεί, καθώς ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει στο παρελθόν "πιστός στρατιώτης" της Συριανής ομάδας.

Μάλιστα ο ίδιος, προτιμώντας την σιγουριά του Αίαντα, έκλεισε τα αυτιά του στις "Σειρήνες" που τον ήθελαν να δοκιμάζεται στον Πανναξιακό, όπου ελέω Γ’ Εθνικής τα πράγματα σίγουρα θα ήταν δυσκολότερα γι αυτόν.

Έτσι συνοπτικά ο Αίαντας, χωρίς τη μεγάλη κίνηση στα μεταγραφικά, έχει προχωρήσει στις ανανεώσεις τον παικτών που αποτελούσαν πέρυσι τον βασικό κορμό της ομάδας, ενώ έχει αποκτήσει ως μεταγραφές τους Ρούσσο Γιάννη, Κουμπαράκη Ακριβό, και Μαραγγό Ανδρέα, ενώ έφερε πίσω στην ομάδα τον Διονύση Σαρτζετάκη, που αγωνιζόταν ως δανεικός στον Πάγο.

Απώλειες γι αυτόν είναι αυτή του ταλαντούχου μικρού Αλέξανδρου Ξυγκάκη, ο οποίος Θέλησε να βάλει τον πήχη πιο ψηλά στην καριέρα του, προτιμώντας να συνεχίσει στον συντοπίτη ΑΟ Σύρου και των: Μελισσάκη, Αργυρού και Σπανού που στα πλαίσια των γνωστών ανταλλαγών δόθηκαν στον Πάγο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares