Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 18:18

Πανθηραϊκός: Πήρε Παρασκευαϊδη | συμφωνία με Lotto

Ακόμα μια μεταγραφή που θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην αμυντική του γραμμή , επιχειρεί να τελειώσει αυτές τις ημέρες ο Πανθηραϊκός.

Αυτή τη φορά μετά την απόκτηση του Νίκου Ξαγοράρη, οι "Μπλε" βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποκτήσουν υπό μορφή δανεισμού τον Κεντρικό αμυντικό Βαγγέλη Παρασκευαϊδη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πειραιά.

Στο μεταξύ ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος εξετάζει την μορφή που θα έχει το τελικό ρόστερ, καθώς ο νεαρός τεχνικός σκοπεύει να εισηγηθεί την παραχώρηση ποδοσφαιριστών στην Λάβα και τον Καρτεράδο, προκειμένου να έχουν περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη αποχώρηση θα είναι αυτή του Αργύρη Νομικού, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει στην λύση της συνεργασίας τους και τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να αποχωρεί μετά από 20 χρόνια παρουσίας στον Πανθηραϊκό.

Μετά την τελική σύσταση του ρόστερ, όπου είναι πολύ πιθανόν να προστεθούν και άλλα αξιόλογα ονόματα ποδοσφαιριστών, ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος καταστρώνει ήδη τα πρώτα σχέδια για την προετοιμασία της ομάδας του, που θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου. Μια μέρα πιο πριν (18 Αυγούστου) θα έχει προηγηθεί η επίσημη παρουσίαση των χορηγών και της ομάδας.

Τέλος, η μεγάλη συμφωνία για τον Πανθηραϊκό φέτος ακούει στο όνομα Lotto, με την εταιρία αθλητικών ειδών να αναλαμβάνει την εξ’ ολοκλήρου προμήθεια της ομάδας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares