Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013 01:14

Στον ΑΟΣ ο Τερόλλης…

Άλλη μια μεταγραφική «βόμβα» θα σκάσει τις επόμενες ημέρες στις Κυκλάδες, ο λόγος για τον ΑΟ Σύρου, που φαίνεται πως δεν έχει μεταγραφικό φινάλε, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, η ομάδα της Σύρου συμφωνήσει σε όλα με τον Μιχάλη Τερόλλη και μένουν μόνο οι υπογραφές, για να ντυθεί ο παίκτης στα "Κίτρινα".

Ναι έρχομαι ΑΟΣ

Το ρεπορτάζ του site μας βγαίνει γι’ ακόμη μια φορά έγκυρο, καθώς προ ημερών είχαμε αναφέρει πως ο Τερόλλης έχει δεχτεί κρούση από Κυκλαδίτικες ομάδες. Μία από αυτές τις ομάδες λοιπόν ήταν και ο ΑΟΣ, άνθρωποι του οποίου είχαν «μαγευτεί» από τον παίκτη, όταν αυτός αγωνίστηκε μπροστά τους στον τελικό Κυπέλλου του Πανναξιακού με τον ΑΟ Μυκόνου που έγινε στη Σύρο.terolis

Ο ποδοσφαιριστής σε επικοινωνία που είχαμε, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας λέγοντας: « Δέχτηκα μια πάρα πολύ καλή πρόταση από τον ΑΟ Σύρου, που σε συνδυασμό με το όνομα της ομάδας με έκαναν να απαντήσω θετικά. Φυσικά σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος, καθώς στην συνομιλία που είχαμε μου ανέλυσε τα μεγάλα όνειρα που έχει για την ομάδα του. Ξέρω ότι η ομάδα διαθέτει ρόστερ Γ΄Εθνικής και ελπίζω ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα».

Ο Τερόλλης θα μεταβεί στη Σύρο μετά την Δευτέρα, όπου θα υπογράψει και θα μπει άμεσα στην προετοιμασία.

Παίκτης μεγάλης αξίας θεωρείτε ο Μιχάλης Τερόλης, καθώς στα 25 του έχει μια καριέρα γεμάτη εμπειρίες από Γ΄και Δ΄Εθνική, όπου πέρυσι ήταν αναντικατάστατο μέλος της εντεκάδας του Πανναξιακού. Πριν ο παίκτης είχε αγωνιστεί σε: Ναυπακτιακό Αστέρα (από το 2008 έως το 2012). Με την ομάδα του Ναυπακτιακού έπαιξε σε τοπικό, Γ' και Δ' Εθνική. Επίσης, έπαιξε στον Άρη Αιτολικού (Α' τοπικό 2007-2008), και Προμηθέα Γαβρολίμνης (Β' τοπικό 2005-2007).

Το μυστικό

Σίγουρα τα όσα καταφέρει ο ΑΟΣ στο διάστημα της μεταγραφικής περιόδου είναι πρωτόγνωρο για ομάδα τοπικού, καθώς ήδη έχει χαθεί το μέτρημα των μεταγραφών, η οποίες είναι όλες ποιοτικές.

Πιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας; Στον ΑΟΣ έχουν δώσει βάρος στις σωστές συνεργασίες με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση του Τερόλλη ανέλαβε και έφερε εις πέρας ο άνθρωπος που είχε κλείσει τις μεταγραφές του Ιάκωβου Σταματίου και του Γιάννη Ελκάντι, οι οποίοι μαζί με τον Μιχάλη Τερόλλη και τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί, κάθε άλλο παρά ομάδα τοπικού δεν θυμίζουν.

Και άλλη βόμβα;

Μάλιστα «ψίθυροι» που έφτασαν στα αυτιά μας, λένε ότι ο δυνατός Άνδρα της ομάδας έχει αναθέσει στον ίδιο άνθρωπο να εξετάσει την περίπτωση ενός μεγάλου φορ και να προσπαθήσει να τον φέρει στην ομάδα του. Αν κάτι τέτοιο τελικά επιτευχθεί θα μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα.

Δείτε ένα από τα ομορφότερα γκολ που σημειώθηκαν πέρυσι στον 9ο όμιλο και είχε ως εκτελεστή τον Μιχάλη Τερόλλη.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares