Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 18:45

Σκλάβος στην άμυνα του Παμμηλιακού

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρονου Νίκου Σκλάβου από την Χαραυγή είναι ο Παμμηλιακός.

Το "νέο" απόκτημα των μηλιών, με τεράστια εμπειρία στα πρωταθλήματα της Αθήνας, αναμένετε να βοηθήσει πολύ τη νέα του ομάδα. Αρέσκετε να παίζει ως σέντερ μπάκ όμως πολύ συχνά βρίσκετε στην επίθεση και σκοράρει με μεγάλη ευκολία ως κρυφός κυνηγός.

Ο Σκλάβος είναι πολυσύνθετος παίκτης, όπως μας τόνισε ο πρόεδρος του Παμμηλιακου κ. Μιχάλης Βαμβακάρης. Ελπίζω ο ερχομός του να βοηθήσει την ομάδα μας και να δώσει το κάτι παρά πάνω.

Ο κ. Βαμβακάρης μας μίλησε και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει φέτος ο 2ος όμιλος που δεν είναι άλλο από το συγκοινωνιακό. «Το θέμα με τα πλοία είναι πάρα πολύ σοβαρό και αν δεν λυθεί το συντομότερο, θα έχουμε όλοι τεράστιο πρόβλημα. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα λύση γιατί χωρίς τα καράβια που εξυπηρετούσαν μέχρι τα Χριστούγεννα τα νησιά μας, ο 2ος όμιλος θα είναι απαγορευτικός οικονομικά για τις ομάδες μας.»

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Παμμηλιακός αυτές τις μέρες θα ανακοινώσει άλλον ένα παίκτη, ενώ ίσως, να υπάρχουν και κάποιες αλλαγές στο περσυνό ρόστερ της ομάδας.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με ΠΑΣ Νάξου ο 3ος όμιλος; «Σύναξη αστέρων» στη Σύρο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares