Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 08:08

Οριστικά εκτός ο Ανδριακός! Ανακατατάξεις στους ομίλους…

Σαν βόμβα μεγατόνων έπεσε το ακουστά, την περασμένη εβδομάδα, ότι ο Ανδριακός αδυνατεί να μπει στο νέο πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Η ένωση εύλογα, έδωσε ένα μικρό περιθώριο έτσι ώστε οι ιθύνοντες του Ανδριακού να μπορέσουν να έχουν τις οικονομικές εγγυήσεις από τους χορηγούς τους.

Τελικά όπως όλα δείχνουν, το ανδριώτικο σωματείο δεν τα κατάφερε να έχει εξασφαλισμένα τα χρήματα της χρονιάς και γι' αυτό τον λόγο δεν δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που είχε να συμβεί, από το μακρινό 1981, όταν δεν είχε λάβει μέρος στο πρώτο Πανκυκλαδικό πρωτάθλημα.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να εξηγήσουμε στους αναγνώστες μας ότι, ο Ανδριακός, η ομάδα των εφοπλιστών όπως συνηθίζουμε να τον αποκαλούμε, εξασφαλίζει τα ετήσια έσοδά του από δύο ανδριώτες πλοιοκτήτες, οι οποίοι όμως φέτος, αποφάσισαν να μην χρηματοδοτήσουν την ομάδα της πατρίδας τους.

Εδώ μπαίνει το μεγάλο ερώτημα… καλά ολόκληρη Άνδρος δεν μπορεί να βρει άλλους χορηγούς, να διοργανώσει χορούς και άλλες εκδηλώσεις που θα της φέρουν έσοδα;. Η απάντηση είναι δική σας…

 

 

Ανακοίνωση Ανδριακού…

 

όσοι ποδοσφαιριστές του Ανδριακού Ο.Φ επιθυμούν να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα την σεζόν 2013/2014 μπορούν τα παραλάβουν τα δελτία τους και να αγωνιστούν ως δανεικοί για ένα χρόνο σε σωματείο της αρεσκείας τους. Οι παίχτες θα επιστρέψουν στον Ανδριακό στο τέλος της περιόδου. Καταληκτική ημερομηνία γι'αυτό είναι η 23 Σεπτέμβρη.

 

 

Πρόβλημα με τους ομίλους…

Αναστάτωση επικρατεί και στα γραφεία της ένωσης αφού πλέον ο 1ος όμιλος, μετά τον Αστέρα Σύρου, χάνει άλλη μία ομάδα με αποτέλεσμα να «μπερδεύει πολύ το πράγμα»…

Μια σκέψη είναι η μία συριανή ομάδα που προοριζόταν για τον 2ο όμιλο, να μπει στον πρώτο έτσι, θα υπάρχουν 7 ομάδες (ΑΟ Υδρούσας, Άνω Μερά, ΑΟ Τήνου, Στενή, Πάγος, Αίαντας, ΑΟ Σύρου) αφήνοντας όμως τον 2ο όμιλο με 6 ομάδες, οι τρείς παριανές, Σέριφος, Πανσιφναϊκός και ο Παμμηλιακός.

Ο 3ος όμιλος είναι και ο πολυπληθέστερος με 9 ομάδες αφού φέτος έχει προστεθεί και ο ΠΑΣ Νάξου.

Η ένωση θέλοντας να κρατήσει τις ισορροπίες τόσο σε παιχνίδια όσο και σε διάρκεια του πρωταθλήματος, ερευνά την πιθανότητα, μία ομάδα από τον 3ο όμιλο, η οποία ίσως να είναι ή ο ΑΣ Ίου ή από Σαντορίνη αφού εξυπηρετεί καλύτερα τις δυτικές Κυκλάδες, να πάει στον 2ο όμιλο και να έχουμε κι εκεί 7 ομάδες και 8 στον 3ο.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν πολύ σύντομα αφού ήδη υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.

 

Όλα τα πιο πάνω είναι σενάρια στην περίπτωση που τελικά ο Ανδριακός δεν μπει στο πρωτάθλημα. Και λέμε αν… γιατί έχει ένα ακόμα πολύ μικρό περιθώριο για να αποφασίσει για τον μέλλον ενός από τα παλαιότερα σωματεία των Κυκλάδων (1931).

 

 

Θυμίζουμε ότι η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί της Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares