Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 13:05

Φτωχότερο το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο...

Σοκ-λύπη-απογοήτευση-ανάγκη για επαναδραστηριοποίηση-επαναστελεχωση.

Έξη λέξεις που περιγράφουν με τον καλύτερο ίσως τρόπο αυτά που νιώθει ο Κυκλαδιτης φίλαθλος για την απόφαση του Ανδριακου ομίλου φιλάθλων (ΑΟΦ), να μη λάβει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου λογω οικονομικών κυρίως προβλημάτων.

Η είδηση ακούστηκε δυνατά στο νησί της Άνδρου αλλά και σε όλες τις Κυκλάδες και ηχεί κατ΄αρχας σα συναγερμός στα αυτιά όλων των παραγόντων πριν αυτοί εισέρθουν και μάθουν τα εσωτερικά του συλλόγου.

Υψηλα κόστη μετακίνησης, και μηδενικό σχεδόν ενδιαφέρον και συμμετοχή από την τοπική κοινωνία με ευθύνη (για τη μη συμμετοχή) ίσως και της διοίκησης είναι οι κυριότερες αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την δύσκολη και καθόλου ευχάριστη απόφαση.

Οι ελάχιστοι άνθρωποι που ασχολούνται με τον σύλλογο είναι μουδιασμένοι και προβληματισμένοι και πληροφορίες από το νησί της Άνδρου λένε πως ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν μετακινηθεί στην Υδρουσα.

Το μέλλον και μάλιστα το πολύ κοντινό θα δείξει αν η απόφαση ήταν λάθος, βιαστική (σίγουρα όχι) ή αποδειχτεί σωστή.

Το σίγουρο είναι ότι το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο εδω και κάποιες ώρες έχασε κάτι από την αίγλη του.

Είναι φτωχότερο.

 

 

Ανακοίνωση Ανδριακού…

 

όσοι ποδοσφαιριστές του Ανδριακού Ο.Φ επιθυμούν να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα την σεζόν 2013/2014 μπορούν τα παραλάβουν τα δελτία τους και να αγωνιστούν ως δανεικοί για ένα χρόνο σε σωματείο της αρεσκείας τους. Οι παίχτες θα επιστρέψουν στον Ανδριακό στο τέλος της περιόδου. Καταληκτική ημερομηνία γι'αυτό είναι η 23 Σεπτέμβρη.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares