Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013 10:18

Και επίσημα «ταύρος» ο Μπελεγρίνης

Ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού, έλαβε τέλος χτες το βράδυ στις 11.

Ο πολύπειρος στόπερ Άκης Μπελεγρίνης με θητεία σε Β’ και Γ’ Εθνική, είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας του Αθλητικού Ομίλου Πάγου. Μετά από αρκετές μέρες αγωνίας τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του Πάγου, βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή και ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα φοράει την φανέλα με τον «Ταύρο».

 

Ο Άκης Μπελεγρίνης μιλώντας στο sportcyclades δήλωσε ότι: Είμαι ικανοποιημένος από την συμφωνία μου με την ομάδα του Πάγου. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο η προσέγγιση και η συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό μου. Ελπίζω να συμβάλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας κάνοντας τον ΑΟ Πάγου πρωταγωνιστή!

 

Με την προσθήκη του Μπελεγρίνη στα μπάκ, ο Πάγος θα είναι ακόμα πιο δυνατός. Μετά την αποχώρηση του Ανδριακού από το πρωτάθλημα, οι πληροφορίες μας μιλούν για, όλες τις συριανές ομάδες στον πρώτο όμιλο. Αυτό σημαίνει τεράστιος ανταγωνισμός αφού εκτός τις 3 συριανές υπερδυνάμεις στον ίδιο όμιλο θα είναι και η Άνω Μερά αλλά και οι πάντα υπολογίσιμες ομάδες της Τήνου. Μην ξεχνάμε φυσικά και την Υδρούσα που φέτος αναμένεται να δυναμώσει πολύ αφού πολλοί θα είναι οι παίκτες του Ανδριακού που θα μετακομίσουν στο Μπατσί.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Πάγου ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μπελεγρίνη, από την ομάδα του Α.Ο. Σύρου.

 

Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεδομένου και την επιθυμία του παίχτη να αγωνιστεί στην ομάδα μας, καταλήξαμε σε συμφωνία με την ομάδα του παίχτη, στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Α.Ο. Σύρου για την επίτευξη της συμφωνίας.

 

                    

 

Με τιμή

 

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares