Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 11:20

Στην Καλλιθέα ο Νίκας του ΑΟ Πάρου [δηλώσεις]

Στην ομάδα της Καλλιθέας θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια ο παριανός πορτιέρο Δημήτρης Νίκας αφού χτες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Νίκας που αναδείχτηκε και υπερασπίστηκε τα γκολπόστ του ΑΟ Πάρου μέχρι και τον Ιούνιο αλλά και των Μεικτών Νέων και Παίδων, θα είναι φέτος στην ομάδα κ19 της ΠΑΕ Καλλιθέας.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας είναι ένας από τα δεκάδες παριανόπουλα που κάθε χρόνο αναζητούν την τύχη τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αναδεικνύοντας τόσο την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο νησί της Πάρου αλλά και στις Κυκλάδες γενικότερα που τα τελευταία χρονιά έχει αναβαθμιστεί και συνεχώς αναβαθμίζεται.

Σε δηλώσεις του στο sportcyclades.grο Δημήτρης Νίκας μας είπε: «Όπως για κάθε παριανό ποδοσφαιριστή τέτοιας ηλικίας έτσι και για εμένα τώρα ξεκινάει το ποδοσφαιρικό όνειρο! Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που μεταγράφομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο με ιστορία και αισθάνομαι πολύ τυχερός που προπονητής στην ομάδα των νέων της Καλλιθέας είναι ο κύριος Σάκης Δέδες! Η δουλειά που έχει ξεκινήσει να γίνεται αυτό τον ένα μήνα της προετοιμασίας ίσως να μη διαφέρει τόσο με το τοπικό ποδόσφαιρο των Κυκλάδων σε θέματα εκγύμνασης αλλά σε θέματα συνέπειας και πειθαρχίας τα οποία εφαρμόζει άριστα ο νέος μου προπονητής. Γι αυτό το άλμα για εμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ θερμά τον κύριο Στέλιο Μπονη ο οποίος ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την υπόθεση μου και κατάφερε να βρει την ιδανική λύση καθώς και δρομολόγησε όποιες διαδικασίες υπήρχαν ανάμεσα στις διοικήσεις της Καλλιθέας και του Α.Ο.Π. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Α.Ο.Π. για όλα αυτά τα υπέροχα ποδοσφαιρικά χρόνια παρά τα προβλήματα αλλά και την τωρινή διοίκηση της ομάδας που παρέδωσε εν λευκώ το Δελτίο μου στην νέα μου ομάδα και μου επέτρεψε να ξεκινήσω το όνειρο μου. Τέλος Ευχαριστώ τους γονείς μου για την αδιάκοπη στήριξη και βοήθεια τους αυτή τη δύσκολη εποχή κατά την οποία έπρεπε να πατώ την μια δύσκολη απόφαση μετά την άλλη!»

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares