Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 13:26

Τέλος ο Μανέκας… Κρητικός στον ΑΟ Σύρου

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον ΑΟ Σύρου, καθώς ο Τερματοφύλακας Ορέστης Μανέκας ανακοίνωσε στην διοίκηση της ομάδας ότι, λόγω της ένταξής του στον στρατό, προκειμένου να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, δεν είναι δυνατών να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades.gr ο παίκτης δεν έχει περαιτέρω δικαίωμα αναβολής από τον στρατό και τον επόμενο μήνα καλείται να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του Ορέστη Μανέκα που έκανε το Δ.Σ του ΑΟ Σύρου ήταν άμεσες, με τον τερματοφύλακα που υπερασπιζόταν πέρυσι την εστία των συριανών Λουκά Κρητικό να συμφωνεί σε όλα με την διοίκηση και να είναι τελικά αυτός που μαζί με τον Νίκο Καραμαλίγκα θα είναι οι «φύλακες άγγελοι» της εστίας του ΑΟΣ.

Μάλιστα χθες ο Κρητικός έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και σήμερα αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στον δυνατό φιλικό αγώνα που θα δώσει ο ΑΟ Σύρου κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στις 19:00, ενώ στις 17:00 θα προηγηθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους παίδες του ΑΟ Σύρου και της ακαδημίας Σύρος 2002.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares