Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 00:58

"Κουρασμένος" ο ΑΟ Μυκόνου.

Την ταλαιπωρία της σκληρής προετοιμασίας, αλλά και αυτής του ταξιδιού πλήρωσε σήμερα ο ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Αθήνα γνώρισε την ήττα με 3-0 κόντρα στον Ηλυκιακό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ΑΟ Μυκόνου μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, με τέρματα του Χίου στο 1΄και του Μασούρα στο 2΄.

Οι παίκτες του Θεόφιλου Παχατουρίδη στη συνέχεια βρήκαν ρυθμό στο παιχνίδι τους και παρουσίασαν ένα δυνατό και συμπαγές σύνολο, ωστόσο το γκολ του Κάμπα στο 52’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ του Ηλυσιακού, ο οποίος παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ηλυσιακού κ. Παπασπύρου δήλωση στην απεσταλμένη του sportcyclades.gr Ειρήνη Παππά: «Ήταν ένα δυνατό τεστ απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Εύχομαι καλή χρονιά στον ΑΟ Μυκόνου που είναι ένα ιστορικό και συμπαθές σωματείο και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδος με υγεία».

Ηλυσιακός (Δημήτρης Παπασπύρου) Νικολάου, Φίπε, Φούντας, Αγγελίνας Θ., Καραπιπέρης, Φλέγκας, Στρατάκης, Χίος, Κάμπας, Μασούρας, Κωνσταντίνου.

Στο β' μέρος έπαιξαν: Αγγελόπουλος, Βλαχονικολής, Κολοβός, Διαμάντης, Μίχας, Μητσόπουλος, Τσέπε, Τζαμαλής, Σίσκος, Παπακωνσταντίνου, Αγγελίνας Δ., Λάνη

ΑΟ Μυκόνου (Θεόφιλος Παχατουρίδης) Παλιούρας, Μήτρακας, Καλαϊτζίδης, Θεοδώρου, Καρατζάς, Καρπαθάκης, Καμπάνης, Λυμπερόπουλος, Καρράς, Ξένος, Καρακάσογλου. Στο β' μέρος έπαιξαν: Πουλάκης, Τσέκος, Μυρντίνας, Αργυρόπουλος, Πανέτας, Ούσα, Φιορεντίνος

HLISIAKOS-AOM FILIKO 1HLISIAKOS-AOM FILIKO 2HLISIAKOS-AOM FILIKO 3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares