Στο ΔΑΚ Νάξου ο αγώνας Κυπέλλου Πανθηραϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας

  • Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Στο ΔΑΚ Νάξου ο αγώνας Κυπέλλου Πανθηραϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας

Στο ΔΑΚ Νάξου θα διεξαχθεί ο αγώνας της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Πανθηραϊκού και του ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς οι προσπάθειες που έγιναν για να διεξαχθεί ο αγώνας στην Σαντορίνη έπεσαν στο κενό λόγω της ανυπαρξίας γηπέδου που να πληρεί τις προδιαγραφές super league 2 που απαιτούνται από την προκήρυξη.

Έτσι, μετά την Θύελλα Καμαρίου, που πέρυσι φιλοξενήθηκε 2 φορές στη Νάξο, έτσι και ο Πανθηραϊκός αναγκάζεται να «ξενιτευτεί», με το πρόβλημα της έλλειψης ενός σύγχρονου γηπέδου στη Σαντορίνη να αποτελεί πλέον μεγάλο πρόβλημα για τα σωματεία του νησιού, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί την ελίτ των Κυκλάδων στα ομαδικά αθλήματα.

όσο αφορά την διεξαγωγή του αγώνα, αυτός θα διεξαχθεί την Κυριακή, ενώ αναμένεται ο ορισμός από την ΕΠΟ για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Η σχετική παράγραφος της προκήρυξης, αναφέρει:

Όσον αφορά τις Π.Α.Ε. της Super League2 και της Football League, στη Δήλωση Συμμετοχής οι ομάδες των εν λόγω κατηγοριών που προκριθούν στην 6η Φάση (Προημιτελική) και εντεύθεν υποχρεωτικά θα κάνουν χρήση έδρας προδιαγραφών Super League1 σύμφωνα με τα ισχύοντα στο Καταστατικό (άρθρο 78 παρ. 3).

Όσον αφορά τις Ομάδες-Κυπελλούχες των Ε.Π.Σ. στη Δήλωση Συμμετοχής θα πρέπει να δηλωθεί κύρια (υποχρεωτικά) και εναλλακτική (προαιρετικά) έδρα γήπεδο προδιαγραφών Γ΄ Εθνικής για την 1 η και 2η Φάση, γήπεδο προδιαγραφών Super League2 για την 3η 4 η και 5η Φάση.

Ομάδα της εν λόγω κατηγορίας που προκριθεί στην 6η Φάση (Προημιτελική) και εντεύθεν υποχρεωτικά θα κάνει χρήση της έδρας προδιαγραφών Super League1, με τη υποχρέωση της να δηλώσει και να αποστείλει το παραχωρητήριο μετά την πρόκριση της από την 5 η Φάση.

Εάν δεν υπάρχει ανάλογο γήπεδο στην περιοχή ευθύνης της Ε.Π.Σ. που ανήκει η Ομάδα, τότε θα δηλώσει το πλησιέστερο σε αυτή γήπεδο που θα της παραχωρηθεί εκτός της Ε.Π.Σ. που ανήκει και εντός της περιφέρειας σύμφωνα με το άρθρο 78 παρ. 3 του Καταστατικού, που θα εγκριθεί από την Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο

Betarades
επιστροφή στην κορυφή

ΑΣ Σαντορίνης: Ξεκινούν οι εγγραφές και η προετοιμασία στα αναπτυξιακά τμήματα

Ξεκινούν στις 10 Αυγούστου οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του...

Η πρώτη του Πανναξιακού μέσα από 291 φωτογραφίες

Το sportcycades.gr δεν θα μπορούσε να λείψει από την πρώτη...

Τα φιλικά προετοιμασίας του ΑΣ Σαντορίνης 2020

Και ενώ ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του έχουν...

Με πίστη και αισιοδοξία ξεκίνησε ο Πανναξιακός, οι πρώτες φωτογραφίες

Την πρώτη προπόνηση της αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιεί αυτή την ώρα...

Live Stream πλάνα και δηλώσεις από την πρώτη του Πανανξιακού Α.Ο.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση πλάνα και δηλώσεις από την πρώτη...

Η Α.Ε. Μυκόνου ευχαριστεί την Golden Star Ferries

Η Α.Ο. Μυκόνου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαριστεί την...

Στη προετοιμασία της Α.Ε. Μυκόνου και ο Γιάννης Κατσικαλάκης

Στη Μύκονο επέστρεψε για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Α.Ε...

Ξεκίνησε το ταξίδι προς Καρπενήσι για την ΑΕ Μυκόνου [pics]

Με αισιοδοξία, στόχους και όρεξη για πολύ δουλειά αναχώρησε πριν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

ΑΣ Σαντορίνης: Ξεκινούν οι εγγραφές και η προετοιμασία στα αναπτυξιακά τμήματα

Ξεκινούν στις 10 Αυγούστου οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΣ Σαντορίνης 2020, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες που...

Η πρώτη του Πανναξιακού μέσα από 291 φωτογραφίες

Το sportcycades.gr δεν θα μπορούσε να λείψει από την πρώτη προπόνηση του Πανναξιακού, πράγμα που κάνει ανελλιπώς την τελευταία δεκαετία.