Στο ΔΑΚ Νάξου ο αγώνας Κυπέλλου Πανθηραϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας

  • Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Στο ΔΑΚ Νάξου ο αγώνας Κυπέλλου Πανθηραϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας

Στο ΔΑΚ Νάξου θα διεξαχθεί ο αγώνας της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Πανθηραϊκού και του ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς οι προσπάθειες που έγιναν για να διεξαχθεί ο αγώνας στην Σαντορίνη έπεσαν στο κενό λόγω της ανυπαρξίας γηπέδου που να πληρεί τις προδιαγραφές super league 2 που απαιτούνται από την προκήρυξη.

Έτσι, μετά την Θύελλα Καμαρίου, που πέρυσι φιλοξενήθηκε 2 φορές στη Νάξο, έτσι και ο Πανθηραϊκός αναγκάζεται να «ξενιτευτεί», με το πρόβλημα της έλλειψης ενός σύγχρονου γηπέδου στη Σαντορίνη να αποτελεί πλέον μεγάλο πρόβλημα για τα σωματεία του νησιού, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί την ελίτ των Κυκλάδων στα ομαδικά αθλήματα.

όσο αφορά την διεξαγωγή του αγώνα, αυτός θα διεξαχθεί την Κυριακή, ενώ αναμένεται ο ορισμός από την ΕΠΟ για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Η σχετική παράγραφος της προκήρυξης, αναφέρει:

Όσον αφορά τις Π.Α.Ε. της Super League2 και της Football League, στη Δήλωση Συμμετοχής οι ομάδες των εν λόγω κατηγοριών που προκριθούν στην 6η Φάση (Προημιτελική) και εντεύθεν υποχρεωτικά θα κάνουν χρήση έδρας προδιαγραφών Super League1 σύμφωνα με τα ισχύοντα στο Καταστατικό (άρθρο 78 παρ. 3).

Όσον αφορά τις Ομάδες-Κυπελλούχες των Ε.Π.Σ. στη Δήλωση Συμμετοχής θα πρέπει να δηλωθεί κύρια (υποχρεωτικά) και εναλλακτική (προαιρετικά) έδρα γήπεδο προδιαγραφών Γ΄ Εθνικής για την 1 η και 2η Φάση, γήπεδο προδιαγραφών Super League2 για την 3η 4 η και 5η Φάση.

Ομάδα της εν λόγω κατηγορίας που προκριθεί στην 6η Φάση (Προημιτελική) και εντεύθεν υποχρεωτικά θα κάνει χρήση της έδρας προδιαγραφών Super League1, με τη υποχρέωση της να δηλώσει και να αποστείλει το παραχωρητήριο μετά την πρόκριση της από την 5 η Φάση.

Εάν δεν υπάρχει ανάλογο γήπεδο στην περιοχή ευθύνης της Ε.Π.Σ. που ανήκει η Ομάδα, τότε θα δηλώσει το πλησιέστερο σε αυτή γήπεδο που θα της παραχωρηθεί εκτός της Ε.Π.Σ. που ανήκει και εντός της περιφέρειας σύμφωνα με το άρθρο 78 παρ. 3 του Καταστατικού, που θα εγκριθεί από την Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο

επιστροφή στην κορυφή

Καρτεράδος: Αγιασμός και προσπάθεια για επιστροφή στην έδρα του

Το γήπεδο του Καρτεράδου και όχι τυχαία επέλεξαν οι άνθρωποι...

Βαζαίος Πετρόπουλος και Τάκης Λεμονής μαζί στο ΑΟΠ - Αστέρας

Στην Πάρο, αλλά αυτή τη φόρα όχι για διακοπές βρίσκεται...

Φιλικά στην Αθήνα δίνει ο Περσέας Σύρου

Με ανακοίνωση στη σελίδα του στο Facebook, ο Περσέας Σύρου...

Επίσημα ο Μαλάι στη Θύελλα Καμαρίου

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Κώστα...

Νέο φιλικό ''τεστ'' για Πανναξιακό και ΠΑΣ Νάξου

Τον δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας  μέσα σε διάστημα  λίγων ημερών...

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων στις πρεμιέρες του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της πρεμιέρα των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων...

Ετοιμάζεται για Κύπελλο και πρεμιέρα με Πανναξιακό ο ΑΟ Σύρου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Σύρου ενόψει...

Οι διαιτητές στα ματς του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

Φιλικά στην Αθήνα δίνει ο Περσέας Σύρου

Με ανακοίνωση στη σελίδα του στο Facebook, ο Περσέας Σύρου ενημέρωσε για το πρώτο από μια σειρά φιλικών παιχνιδιών στην...

Επίσημα ο Μαλάι στη Θύελλα Καμαρίου

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Κώστα Μαλάι να αποτελεί τον επόμενο ποδοσφαιριστή που πραγματοποιεί το δρομολόγιο...