Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 22:23

Πρεμιέρα με ντέρμπι στη Μύκονο

Η περιπέτεια του κυπέλλου ολοκληρώθηκε για τον Παμμηλιακό και την Άνω Μερά και όπως χαρακτηριστικά είπε μετά τον αγώνα ο νέος προπονητής των «κόκκινων» Παύλος Δαούτης «τώρα συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα», ενώ το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Μυκόνου, με τον Κώστα Συριανό να κάνει το δικό του ντεμπούτο έπειτα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Μυκονιατών.

Πρεμιέρα λοιπόν στο πρωτάθλημα με τον Παμμηλιακό να αντιμετωπίζει στη Μύκονο την Άνω Μερά, σε ένα δύσκολο παιχνίδι που δεν αναμένεται να έχει καμία σχέση με το πρόσφατο 6-2 στη Μήλο πριν από δύο εβδομάδες για το κύπελλο.

Ο Παμμηλιακός θέλει να μπει με το δεξί στον δύσκολο όμιλο που αποτελείται από την προσεχή του αντίπαλο και τους ΑΟ Μυκόνου, Ανδριακό, ΑΟ Σύρου και Πάγο. Από την πλευρά της η γηπεδούχος Άνω Μερά, βασιζόμενη σε νέα πρόσωπα, έχει την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς από την βαριά ήττα του κυπέλλου, πράγμα που μπορεί να πετύχει μόνο αν παρουσιαστεί σε μέγιστο βαθμό βελτιωμένη από αυτό που έδειξε στη Μήλο.

Το μοναδικό ερωτηματικό που απομένει να απαντηθεί είναι τους παίκτες που θα επιλέξει ο νέος τεχνικός της Άνω Μεράς, καθώς είναι πολύ αυτοί που έχουν ενσωματωθεί με την ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Για τον Παμμηλιακό από την άλλη πλευρά δεν λείπουν τα προβλήματα, κυρίως όσον αφορά τις επαγγελματικές και μαθητικές υποχρεώσεις των παιχτών του με αποτέλεσμα ο Παύλος Δαούτης να πονοκεφαλιάζει για τους «μικρούς» που θα ταξιδέψουν με την αποστολή και θα «μπουν» στην ενδεκάδα όπως προβλέπεται από το καταστατικό του πρωταθλήματος, κάτι που δεν ισχύει στο θεσμό του κυπέλλου.

Η ομάδα της Μήλου θα ταξιδέψει αυθημερόν στο «νησί των ανέμων» με σκάφος που θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου από τα Πολλώνια.

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 2.00 το μεσημέρι στο γήπεδο της Άνω Μεράς και θα τον διευθύνει ο κ. Ζαράνης Ι. Με βοηθούς του τους κ.κ.Βαρθαλίτη Α. και Υφαντίδη Γ.

Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares