Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 19:56

Δεύτερο "ΜΠΑΜ" με Στρατηγάκη ο Πανθηραϊκός

Ενίσχυσή και στη θέση των «μικρών» για τον Πανθηραϊκό που απέκτησε με μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟ Κρουσώνα τον αριστερό μπακ χαφ Νίκο Στρατηγάκη.

Ο 19χρονος ακραίος μπορεί να καλύψει με ευκολία όλο το αριστερό άκρο της ομάδας και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον τεχνικό της ομάδας Αλέξη Κωνσταντόπουλο.STRATIGAKIS MIKRH

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε μία ακαδημία στο Λίντο. Το πρώτο δελτίο του το υπέγραψε στον Κεραυνό Πενταμοδιου, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Το ταλέντο του τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων του ΠΑο Κρουσώνα, με τον οποίο αγωνίστηκε μία χρονιά στο περιφερειακό και δύο στη Γ’ εθνική... Η ανακοίνωση της Κρητικιάς ομάδας αναφέρει:

«Ο ΠΑΟ Κρουσώνα αποδέχτηκε πρόταση για την παραχώρηση του Νίκου Στρατηγάκη με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της περιόδου στην ομάδα του Πανθηραϊκού Σαντορίνης, που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία Κυκλάδων. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει την Κυριακή για τη Σαντορίνη, προκειμένου να έχει την πρώτη γνωριμία με το σωματείο του Πανθηραϊκού ενώ ο δανεισμός του ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2016. Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα του εύχεται κάθε επιτυχία και υγεία στις υποχρεώσεις του με τον Πανθηραϊκό. Ο Νίκος Στρατηγάκης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ, με τον Ράικο Γιάνγιανιν να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη συνέπειά του και το ταλέντο του, φέρνοντάς ως παράδειγμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές».

Ο ίδιος ο παίκτης στις πρώτες του αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο sportcyclades.gr σαν παίκτης του Πανθηραϊκού είπε για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στην οικογένεια του Πανθηραϊκού. Ανυπομονώ να αρχίσουν οι υποχρεώσεις μου με την καινούρια μου ομάδα… Θα βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας». Όσο για την απόφαση του να μετακομίσει στη Σαντορίνη ο Νίκος Στρατηγάκης τόνισε: «Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι με ήθελαν και ότι η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό. Ο τρόπος αυτός με κέρδισε και είπα το ναι, καθώς είδα ότι έχουμε κοινή σκέψη και στόχους».

STRATIGAKIS DILOSEIS

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares