Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 01:22

Επιστροφή Μιχαήλοβιτς στο Φιλώτι;

Με ραγδαίους ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στον ΑΜΣ Φιλωτίου, η διοίκηση του οποίου κατέθεσε πρόταση στον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αργά απόψε το βράδυ υπήρξε επαφή της διοίκησης με τον προπονητή και τον μάνατζερ του, όπου συζητήθηκαν οι παράμετροι της νέας συνεργασίας και όλα δείχνουν ότι αύριο οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και ο Σέρβος θα προπονήσει την ομάδα μετά από 45 μέρες απουσίας του.

Σημειώνουμε ότι η συμφωνία είναι πιο εύκολη να επέλθει, αφού οι δύο πλευρές συνέχισαν αν συνεργάζονται σε επίπεδο ακαδημιών, ενώ οι σχέσεις δεν χάλασαν ποτέ.

Ελπιδοφόρα είναι και τα μηνύματα που έρχονται από το ορεινό χωριό, καθώς οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει συσπείρωση γύρο από την ομάδα, τόσο από το Δ.Σ., όσο και από ανθρώπους που έχουν διατελέσει μέλη του συλλόγου.

Έτσι λοιπόν το Φιλώτι δείχνει να βρίσκει άμεσα λύση στα προβλήματα του, ενόψει μάλιστα του Κυριακάτικου αγώνα Κυπέλλου με τον Καρτεράδο, όπου η ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον ημιτελικό του θεσμού.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares