Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 20:28

Όλη η χρονιά... σε ένα μπαράζ!‏

H Άνω Μερά και ο Ανδριακός είναι έτοιμοι για το μεγάλο αγώνα μπαράζ που θα κρίνει τη χρονιά και για τις δύο ομάδες. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Τήνου, το Σάββατο (23/1), με της δύο ομάδες να θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση, με τους πρωτοπόρους των δύο ομίλων. 

Από τη μία οι Μυκονιάτες, και τυπικά γηπεδούχοι ξεκίνησαν τη χρονιά κάνοντας ανανέωση στην ομάδα με νέο προπονητή και πολλούς "πιτσιρικάδες" ποδοσφαιριστές. Αν και μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση για την τρίτη θέση, έχασε τα τελευταία δύο παιχνίδια με Α.Ο. Σύρου (4-1) και Α.Ο. Πάγου (3-1) και πλέον διεκδικεί τη πρόκριση στον αγώνα μπαράζ με τον Ανδριακό.

Οι Ανδριώτες από την άλλη, αν και δε ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να βρεθούν κοντά στη τρίτη θέση, όμως το εκτός έδρας στραβοπάτημα της ομάδας τη τελευταία αγωνιστική με τον Παμμηλιακός (έχασε 1-0), την στέλνει στη Τήνο για να διεκδικήσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Τέλος να θυμίσουμε πως στα μεταξύ τους παιχνίδια δεν υπήρξε νικητής (1-1 και 2-2), ενώ τον αγώνα θα είναι διαιτητής ο κ. Ζαράνης και βοηθοί οι κ.κ. Βαρθαλίτης και Μπελίτσης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares