Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 14:45

Τρίτη μεταγραφή… Ανακοίνωσε και Ερρίκο η Θύελλα

erikos megalh

Όπως είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες έτσι και έγινε, καθώς η Θύελλα Καμαρίου ανακοίνωσε τον τρίτο στην σειρά παίκτη που απέκτησε κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο λόγος για τον Κώστα Ερρίκο, ο οποίος είναι γιος του γνωστού σε όλους μας προπονητή Αντώνη Ερρίκου, οποίος πέρυσι συνεργάστηκε με την Λάβα.

Ο Ερρίκος είναι 24 χρονών μεσοεπιθετικός και αναμένεται να δώσει λύσεις ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι.

Η θύελλα δεν σταματά μόνο στην περίπτωση του Ερρίκου, καθώς η διοίκηση σε συνεργασία με τον Στέφανο Διονυσόπουλο εξετάζουν περιπτώσεις παικτών και δεν αποκλείεται να έχουμε νέες ανακοινώσεις από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της Θύελλας

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου ανακοινώνει την απόκτηση του Ερρίκου Κων/νου (γεννημένος στις 5/11/1991) ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα της Ένωσης Μαύρου Αετού – Ολυμπιάδας.

Ο Eρρίκος Κων/νος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Football League με τους Ιωνικό και Βύζα Μεγάρων καθώς και στην Football League 2 με τις ομάδες τις Προοδευτικής και του Περαμαϊκού ενώ έχει αγωνιστεί και στην ομάδα της Νίκαιας.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζει τον παίχτη στην οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου

Με την ευκαιρία η Θύελλα ανακοινώνει και την κοπή της πίτας του Ανδρικού τμήματος:

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου ανακοινώνει πως η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ανδρικού τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7/2/16 και ώρα 20.30 στο εστιατόριο Bacchus στο Καμάρι (πλησίον Κοινότητας Καμαρίου).

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares