Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 21:46

Δύσκολα μένει ο Σκούπρας στον Πανναξιακό

Τελικά μερικές φορές υπάρχουν μεγαλύτερες δυνάμεις από το θέλω και αυτό ταιριάζει ''γάντι'' στην περίπτωση του Κώστα Σκούπρα.

Ο άσος του Πανναξιακού πριν έναν μήνα περίπου είχε δηλώσει ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα της Νάξου γι προσωπικού λόγους. Τελικά τότε είχε βρεθεί μία λύση και ο Λαρισαίος παίκτης είχε μείνει στην ομάδα, κάνοντας μάλιστα διευκρινιστικές δηλώσεις στο S.C.

Φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κώστας Σκούπρας ξεπερνά την θέληση του και δύσκολα θα μείνει στη Νάξο, όπου θα πρέπει να τονίσουμε ότι έχει εγκλιματιστεί πλήρως.

Παρόλο του ότι ο παίκτης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να βοηθήσει τον Πανναξιακό αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στο σπίτι του, όπου θα αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της εκεί περιφέρειας που θα του επιτρέψει να είναι κοντά στους οικείους του.

Ο παίκτης και η διοίκηση διατηρούν άψογες σχέσεις και στις μεταξύ τους συζητήσεις έχει μείνει ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του. Πάντως από την πλευρά της η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να βρει μία λύση αλλά αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Όσο αφορά τον αντικαταστάτη του, ο Πανναξιακός βρίσκεται σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές, θέλοντας να αποκτήσει έναν ποιοτικό παίκτη που θα μπορέσει να αντικαταστήσει επάξια τον Κώστα Σκούπρα.

Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός προετοιμάζεται εντατικά, με τον Γιώργο Προμπονά να βλέπει γεμάτο το οπλοστάσιο του, καθώς υπάρχει μεγάλη συμμετοχή σε κάθε προπόνηση.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares