Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 17:10

Περιμένει την ΕΠΟ ο Πανθηραϊκός για τον Γατσέλο

Εμπλοκή που όπως υποστηρίζουν στο Πανθηραϊκό την γνώριζαν από πριν προέκυψε στην μεταγραφή του Βαγγέλη Γατσέλου στον Πανθηραϊκό.

Ο παίκτης του Πανθηραϊκού ανήκει πλέον και επίσημα στην ομάδα της Σαντορίνης, με την οποία αν αγωνιστεί θα είναι η τρίτη διαφορετική ομάδα για φέτος.
Αυτό είναι και το πρόβλημα... Οι νέοι κανονισμοί αναφέρουν ότι οι παίκτες έχουν δικαίωμα μεταγραφής σε δύο διαφορετικα΄σωματεία. Για τον Γατσέλο αυτό ισχύει, καθώς τον Οκτώβριο υπέγραψε στον ΑΟ σύρου και χθες στον Πανθηραϊκό.
Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι ο παίκτης είχε συμμετοχές στις αρχές της σεζόν στον Εθνικό Φιλιππιάδας.
Στον Πανθηραϊκό υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα γνώριζαν και με μία πρώτη επαφή έχουν την εικόνα ότι ο παίκτης θα μπορεί να συμμετάσχει στους αγώνες. Όμως παράλληλα υπάρχει και μία επιφύλαξη, η οποία ανάγκασε την ομάδα της Σαντορίνης να ζητήσει έγγραφη γνωμοδότηση από την ΕΠΟ.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, παίξει δεν παίξει φέτος ο Γατσέλος, στον Πανθηραϊκό λένε ότι αυτό το γνώριζαν πριν την μεταγραφή και δεν αγχώνονται, καθώς υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν την θέση του, ενώ παράληλα είναι μία καλή επένδυση για του χρόνου. Κατά πολλούς αυτή η μεταγραφή θυμίζει περισσότερο επίδειξη ισχύος και στρατηγικής, αφού Πανθηραϊκός και ΑΟ Σύρου θα συναντηθούν δύο φορές στα πλαίσια των αγώνων μπαράζ και ένας αποδυναμωμένος ΑΟ Σύρου, βολεύει σαφέστατα τους "Μπλε''.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares