Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 19:20

«Ξεκαθάρισμα» κορυφής στη Νάξο

NAXOS TSELIGKAS PAROS ALIPRANTIS

PAROS BEBOPΣτο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου την Κυριακή στις 15.00 και με διαιτητική τριάδα τους κ.κ. Ρούσσο Ι. - Φαν Άακεν, Νεοκοσμίδη, το Φιλώτι υποδέχεται τον ΑΟ Πάρου, με τις δύο ομάδες να φιγουράρουν στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι που στην πρώτη φάση είχαν μία ισοπαλία στην Πάρο 0-0 και μία εντός έδρας ήττα 2-4, στο διάστημα που αντιμετώπιζαν τα γνωστά προβλήματα τους, θέλουν να συνεχίσουν το καλό τους ξεκίνημα στην δεύτερη φάση πετυχαίνοντας μία ακόμη νίκη.

Μπορεί να στερηθούν τον Μπονιάκο που κατατάχθηκε στον Ελληνικό στρατό, αλλά δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα ενώ αναμένεται να ντεμπουτάρει το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός Εζεμπεάγκου.

Γενικά το κλίμα στην ομάδα του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς είναι εξαιρετικό, καθώς εκτός των νικών το Φιλώτι έχει επανέλθει στις γνώριμες καλές εμφανίσεις της αρχής της σεζόν.

Από την μεριά του ο ΑΟ Πάρου, αν δεν μπορέσει να πάρει το τρίποντο που θα τον φέρει στην πρώτη θέση, τουλάχιστον θα προσπαθήσει να μην φύγει με άδεια χέρια από την Νάξο και ο κ. Τριανταφυλλάκος θα έχει στην διάθεση του τον Β. Σένκα που εξέτισε την ποινή του, αλλά θα στερηθεί τον Τριανταφυλλίδη που αποβλήθηκε στην Σίφνο, ενώ την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του θα εκτίσει ο Δελημπαλταδάκης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

PAROS ROUSSOS XROMATA PAROS KASTANIAS
PAROS RODI PAROS KWVAIOS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares