Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 23:57

Νίκη στο ντέρμπι... ένα βήμα πριν τον τίτλο

THIRA GRIPAIOS Αντιγραφή THIRA NOMIKOS MIXANIKOS Αντιγραφή

Στο Θηραϊκό ντέρμπι που διεξήχθη την Τετάρτη (6/4) στο σχεδόν γεμάτο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, ο Πανθηραϊκός επικράτησε της Θύελλας Καμαρίου με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή Κυκλάδων. 

Πλέον ο Πανθηραϊκός ετοιμάζει βαλίτσες για την Μύκονο, όπου την Κυριακή αντιμετωπίζει τον 2ο ΑΟ Μυκόνου και σε περίπτωση νίκης στέφεται πρωταθλητής Κυκλάδων για τη σεζόν 2015-2016.

                                                                           Ο Αγώνας

SANTORINI GIOUSIAS ΑντιγραφήΟι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που από πολύ νωρίς πήραν προβάδισμα στο σκορ, όμως ο Πανθηραϊκός κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πανηγυρίσει στο τέλος το τρίποντο.

Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια. Mόλις στο 6' και έπειτα από λάθος της άμυνας του Πανθηραϊκού, ο Ποτουρίδης έκανε τη σέντρα και ο Βλαβιανός από κοντά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσουκαλά, γράφοντας έτσι το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Πανθηραϊκός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, με τον Στρατηγάκη να δοκιμάζει ένα φοβερό σουτ, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αλεφραγκή. Στο 10' ο Ποτουρίδης βρέθηκε σε πολύ καλή θέση όμως ο Τσουκαλάς, μπλόκαρε το πλασέ που επιχείρησε. Στο 18' ο Πανθηραϊκός έφτασε στην ισοφάριση του σκορ. Μετά από όμορφο συνδυασμό, ο Περιάλης βρήκε τον Γκουτσούλα, ο οποίος έβγαλε με τη μία στον Βέρμπη, και αυτός με όμορφο πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Ακολούθησε ένα εκπληκτικό σουτ του Φίλων, με τον Τσουκαλά να εκτινάσσεται και να διώχνει εντυπωσιακά. Στο 27' ο Γιαννής βρέθηκε απέναντι από τον Τσουκαλά, όμως ο Ρουσάκης με σωτήριο τάκλιν απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 31' ο Βέρμπης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Αλεφραγκή, που παρά την προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα, και έτσι διαμορφώθηκε το 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στον Πανθηραϊκό, με τον Φύτρο να δοκιμάζει ένα ωραίο σουτ που πέρασε άουτ. Η Θύελλα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 54' όταν ο Ποτουρίδης, έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. Στην επόμενη καλή στιγμή, ο Ερρίκος δοκίμασε μια επικίνδυνη σέντρα σουτ, την οποία μπλόκαρε ο Τσουκαλάς. Λίγο αργότερα ο Ερρίκος και πάλι από τα δεξιά, επιχείρησε ένα ξαφνικό σουτ, με τον Τσουκαλά να διώχνει σε κόρνερ. Στο 77' ο Κωλέτσης μετά από όμορφη ενέργεια, δοκίμασε ένα σουτ με το αριστερό, όμως ο Αλεφραγκής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 79' ο Πανθηραϊκός έφτασε στο τρίτο τέρμα, που ουσιαστηκά "κλείδωσε" την υπόθεση νίκη. Ο Φύτρος εκτέλεσε ένα κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, με τον Γκουτσούλα να πλασάρει από κοντά και να γράφει το 1-3. Στα τελευταία λεπτά, είχαμε μια ακόμη καλή στιγμή για τον Πανθηραϊκό, όταν μετά από εντυπωσιακό συνδυασμό, ο Φύτρος δοκίμασε ένα σουτ με το αριστερό, το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα της λήξης, ο Βουλγαράκης, έκανε ωραία ενέργεια και έκανε ένα καλό σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Τσουκαλάς. Ετσι, το φινάλε του αγώνα βρήκε νικητή τον Πανθηραϊκό με σκορ 1-3. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος, με βοηθούς τους κ. Κουλακιώτη και κ. Τερζάκη.

Συνθέσεις:

Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Αλεφραγκής, Λυγνός (76' Πάγια), Μπρίτσα, Δημητρακόπουλος, Σπανός, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Ποτουρίδης, Δαβίλας (67' Δαμίγος), Βλαβιανός(53' Βουλγαράκης)

Αναπληρωματικοί: Δαμίγος, Shaba, Βουλγαράκης, Ανδρούτσος, Πάγια, Καραμολέγκος, Καψάλης

Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Ντεκίδης, Στρατηγάκης, Βλαβιανός (46' Παγώνης), Ρουσάκης, Λούκα (79' Μηνδρινός), Φύτρος, Κωλέτσης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Περιάλης (82' Βαρούχας)

Αναπληρωματικοί: Παγώνης, Μηνδρινός, Αγοραστός, Καλαμάτας, Νικολάου, Σιγάλας, Βαρούχας

THIRA MPAGIATIKO Αντιγραφή

Θύελλα - Πανθηραϊκός Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares