Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 13:20

Με Τζώρτζη στον Πάγκο ο ενισχυμένος Πάγος

Με δύο νέους ανθρώπους να ηγούνται τεχνικά στον σύλλογο, ο Πάγος κάνει το βήμα παραπάνω και βλέπει από θετική πλευρά τη σεζόν 2016-2017. Με δύο νέους ανθρώπους να ηγούνται τεχνικά στον σύλλογο, ο Πάγος κάνει το βήμα παραπάνω και βλέπει από θετική πλευρά τη σεζόν 2016-2017.

Ένα χρόνο μετά την ενασχόληση του με την προπονητική και συγκεκριμένα με τις ακαδημίες του ΠΑΟ Σύρου, ο Γιάννης Τζώρτζης ''μπαίνει στα βαθιά'' καθώς μετά από συζητήσεις με την διοίκηση του Πάγου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.


Επίσης ο Πάγος ανακοίνωσε ακόμα έναν νέο τεχνικό, τον Άκη Μπελεγρίνη που αναλαμβάνει το πόστο του υπεύθυνου τμημάτων υποδομής.
Σίγουρα η εξέλιξη αυτή αλλάζει τα δεδομένα, καθώς ο Πάγος βγαίνει ενισχυμένος μέσα από όλο αυτό, πράγμα που φαίνεται και από την άμεση ανανέωση στην ομάδα των: πρίντεζη, Πάπιτση και Ζαφείρα, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της Συριανής ομάδας πολύ κοντά στο να ανανεώσει βρίσκεται και ο Άγγελος Σταμούλης.
Η ανακοίνωση
Ο Αθλητικός Όμιλος Πάγου, μετά την λήξη της συνεργασίας με τον Ηλία Ξενικάκη τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Γιάννη Τζώρτζη στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας, και τον Άκη Μπελεγρίνη στη θέση του τεχνικού υπεύθυνου και του υπεύθυνου τμημάτων υποδομής και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.
Επίσης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Πρίντεζη Μάρκο, Πάπιτση Γιώργο και Ζαφείρα Νικήτα, ενώ πολύ κοντά στο να συνεχίσει στην ομάδα βρίσκεται και ο Άγγελος Σταμούλης.
Για το Δ.Σ

 BELEGRINIS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares