Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 15:26

Βόμβα με Φουστέρη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή η Λάβα

Ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία και πολλές παραστάσεις από το ποδόσφαιρο εντάσεται από σήμερα στο διοικητικό τιμ της Λάβας Εμπορείου.


Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος Γενικό Αρχηγό της Θύελλας Δημήτρη Φουστέρη - Τζανετή, ο οποίος μπαίνει δυνατά στα διοικητικά της Λάβας, με τους Μανόλη Νομικό και Γιώργο Στεφανάκη να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του.
Εκτός της θητείας του στην Θύελλα ο Δημήτρης Φουστέρης - Τζανετής, έχει την δική του ιστορία στο Σαντορινιό ποδόσφαιρο, αφού ήταν ο ιδρυτής της ομάδας του τοπικού πρωταθλήματος, Φηροστεφάνι, η οποία είχε κατακτήσει τον τίτλο στο τότε δύσκολο πρωτάθλημα του νησιού, ενώ σαν ομάδα είχε στα σπλάχνα της και εκπαιδεύσει πολλούς παίκτες, οι οποίοι σήμερα επανδρώνουν τις ομάδες του νησιού.
Ο ίδιος είναι άνθρωπος που αγαπά έμπρακτα το ποδόσφαιρο και ειδικά τις ομάδες του νησιού του, αφού είναι πολύ δύσκολο να μην τον συναντήσεις στις εξέδρες των γηπέδων, όταν αυτές αγωνίζονται.
Μαζί με τους Μανόλη Νομικό και Γιώργο Στεφανάκη θα είναι οι τριάδα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον σχεδιασμό της ομάδας και στα θέματα λειτουργίας της.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares