Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 21:12

Βλέπει Γκανέζους, δυσκολεύει των Ραμπαβίλα και Ρούσσου

Μετα τις τελευταίες ανανεώσεις ο ΑΟ Σύρου βρίσκεται κοντά στην επέκταση της συνεργασίας και με τον Αμπντούλ Ραζάκ, ενώ βολιδοσκοπεί ακόμα έναν Γκανέζο, τον Αμπντούλ Αζίζ, που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Σύρο και μάλιστα χθες συναντήθηκε με ανθρώπους της ομάδας.


Ο Γιώργος Φώσκολος, λαμβάνοντας υπόψιν τις εισηγήσεις του προπονητικού τιμ, βάζει στο τραπέζι ολοένα και περισσότερες επιλογές, ώστε στο τέλος να παρθούν οι σωστές αποφάσεις και να αποκτηθούν οι παίκτες που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα.
Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή το βάρος έχει πέσει στον κεντρικό αμυντικό, με τους Αγοραστό και Ρουσσάκη να ειναι οι πρώτη στόχοι, αλλά από εκεί και πέρα τα μάτια των υπευθύνων στρέφονται σε ακόμη δύο παίκτες που θα αγωνίζονται στην θέση του επιτελικού χαφ και σε αυτή του δεξιού αμυντικού.
Όλα αυτά τη στιγμή που η περίπτωση της ανανέωσης του Παναγιώτη Ραμπαβίλα, αρχίζει να δυσκολεύει, καθώς ο άσος του ΑΟΣ εκτίει την στρατιωτική του θητεία και περιμένει εξελίξεις σχετικά με το θέμα του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κάρολο Ρούσσο, οποίος δεν έχει πει ακόμη το ναι για πιθανή ανανέωση.
Φυσικά, θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλα είναι ρευστά, καθώς τα σενάρια αλλάζουν κάθε μέρα και δεν αποκλείεται τελικά να υπάρξει θετική έκβαση σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις.

*Στη φωτογραφία οι Ραζάκ και Αζίζ που δεν αποκλείεται να αποτελέσουν Αφρικανικό ντουέτο για τον ΑΟ Σύρου

RAZAK AZIZ SELFIE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares