Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 22:46

Διπλή ''ΒΟΜΒΑ'' με Παναγιωτίδη και Κωνσταντίνου η Λάβα

Ακόμα δύο σημαντικές προσθήκες για την Λάβα είχαμε πριν λίγο , καθώς και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας ανήκουν οι Γρηγόρης Κωνσταντίνου και ο Πέτρος Παναγιωτίδης.


Η επιτροπή μεταγραφών του σωματείου από το Εμπορείο συνεχίζει τις δυνατές μεταγραφικές κινήσεις , φέρνοντας στο σωματείο ακόμη δύο πολύτιμα εργαλεία που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον μεταγραφικό πήχη.
Ο Δημήτρης Φουστέρης (Τζανετής) και ο Γιώργος Στεφανάκης, βρέθηκαν με τους δύο ποδοσφαιριστές στο γνωστό καφέ, χορηγό της ομάδας ''Μάγμα'', όπου και ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της μετακίνησης των δυο παικτών, που πέρυσι ανήκαν στον Πανθηραϊκό.
Ο 28χρονος Γρηγόρης Κωνσταντίνου κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολυεργαλείο, καθώς δεν υπάρχει θέση μέσα στο γήπεδο στην οποία να μην έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Ο ίδιος μιλώντας για την μεταγραφή του στην Λάβα, τόνισε: ''Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της Λάβας. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι όλοι σοβαροί και εμπιστοσύνης και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πάμε καλά''.
Και περνάμε στον ταχύτατο 23χρονο ακραίο επιθετικό, Πέτρο Παναγιωτίδη, ο οποίος έχασε πέρυσι αρκετά μεγάλο διάστημα, λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Γνωστός για την διεισδυτικότητα του και την ταχύτητα του από τα άκρα, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα στη γραμμή πυρός της Λάβας. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Πέτρος Παναγιωτίδης τόνισε: ''Ήρθα σε ένα πολύ καλό και υγιή σωματείο, που έχει μία διοίκηση που έχει κάνει πολύ καλά βήματα για να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πάνε όλα καλά''.

Η ανακοίνωση

Συνέχεια των μεταγραφών και ειμαςτε στην ευχάριστη θεςη να ανακοινώνουμε την απόκτηση των δυο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών Πέτρο Παναγιωτίδη και Γρηγορη Κωνσταντίνου απο την ομάδα του Πανθηραικου.
Η επιθυμία των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν στην ομάδα μας πραγματοποίησαν αυτές τις δυο μεγάλες προσθήκες .
Τους καλός ορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε μια χρονια γεμάτη υγεία και επιτυχίες .
Ευχαριςτουμε τον χορηγό μας magma city cafe καθως τον πρόεδρο και το ΔΣ του Πανθηραικου για την άψογη συνεργασια

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares