Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 16:04

Πάει για ''εξαπλό'' χτύπημα η Λάβα

Μετά την απόκτηση των Σελιστάι, Νικολάου, Παναγιωτίδη και Κωνσταντίνου η Λάβα Εμπορείου ετοιμάζει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της, οι οποίες δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι (6) περιπτώσεις παικτών, με πολλούς από αυτούς να θεωρούνται σχεδόν βέβαιοι για το ρόστερ της ομάδας.

Πιο αναλυτικά στο στόχαστρο της Επιτροπής Μεταγραφών, που αποτελείται απο τους Νομικό, Στεφανάκη και Φουστερη (Τζανετή), βρίσκονται οι: Κουκούλης, Ντεκίδης, Τζούρος, Κρεμύδας, Κελίδης και ο Βαγγέλης Περιάλης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι: Ντεκίδης και Κελίδης που πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα του νταμπλούχου Πανθηραϊκου, έχουν ήδη υπογράψει με την ομάδα.
Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι τέσσερις ποδοσφαιριστές ήδη μιλάνε με την αρμόδια επιτροπή και σύντομα θα υπάρξουν νέα.
Σε κάθε περίπτωση, η Λάβα δείχνει ότι θέλει να φτιάξει ένα δυνατό και αξιόμαχο σύνολο, που θα σταθεί επάξια απέναντι σε κάθε αντίπαλο.
Άλλωστε κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι, η ομάδα του Αντώνη Καντζέλη είναι η πρωταθλήτρια της Β΄Κατηγορίας, έχοντας στις τάξεις της πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους θα ανήκουν στο ρόστερ και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares