Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 20:16

Κρατά τον κορμό και ''χτυπά'' στοχευμένα η θύελλα

Δυνατά στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς έχουν μπει οι ιθύνοντες της Θύελλας Καμαρίου, καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν στο site μας μιλούν για διατήρηση του περσινού κορμού και ενίσχυση 5-6 ποιοτικούς παίκτες που θα μπορέσουν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα της ομάδας που έκλεψε την παράσταση στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Οι προσθήκες του Καλαμάτα και του Ηλία Μηνδρινού δεν θα είναι οι μόνες, καθώς οι Καμαριανοί κοιτάζουν επίσης την περίπτωση του Αποστόλη Τζούρου, όπως και άλλων ντόπιων ποδοσφαιριστών.
Στα θετικά είναι ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους περισσότερους από τους παίκτες που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας, ενώ αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν επίσης ότι η διοίκηση της ομάδας έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται εκτός Σαντορίνης και πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.
Παρόλο που η κινητικότητα είναι μεγάλη στις τάξεις της διοίκησης, οι άνθρωποι της Θύελλας κρατάνε χαμηλούς τόνους και όπως τονίζουν με κάθε ευκαιρία, όλες οι ανακοινώσεις θα έρθουν στην ώρα τους και με την σειρά που πρέπει.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares