Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 16:15

Μένει ο Ραζάκ | Αρνητικά οι Αγοραστός και Στρατηγάκης

Σύρου Πολύ κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΑΟ Σύρου βρίσκεται ο Αμπντούλ Ραζάκ και όλα αυτά την ίδια ώρα που οι περιπτώσεις των Αγοραστού και Στρατηγάκη φαίνεται να απομακρύνονται για τον ΑΟΣ.

Ο Αμπντούλ Ραζάκ θα μετακόμιζε από τη Σύρο στη Μυτιλήνη για λογαριασμό του Αιολικού, τα δεδομένα φαίνεται άλλαξαν και ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει στο συγκρότημα των Γιώργου Ρούσσου και Μάκη Βαρθαλίτη.

Από εκεί και πέρα οι δύο τεχνικοί σε συνεργασία με το πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο,  δουλεύουν πυρετωδώς όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αφού θέλουν να κλείσουν όλες τις... τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας, προκειμένου τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Α.Ο. Σύρου να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει μία υψηλή θέση στο πρωτάθλημα.

Τέλος, σε αναμονή βρίσκεται η περίπτωση του  Κώστα Σκούπρα, ενώ ο Γιάννης Αγοραστός και ο  Νίκος Στρατηγάκης, μάλλον απαντούν αρνητικά και αναζητούν τις τύχες τους σε άλλες ομάδες.

Μάλιστα ο Κρητηκός Νίκος Στρατηγάκης, σε επικοινωνία που είχαμε, τόνισε: «Μου έγινε μια καλή πρόταση, αλλά αποφάσισα να μείνω στην Κρήτη. Εύχομαι στον ΑΟ Σύρου να πετύχει τους στόχους του».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares