Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 14:59

Και ο Κουκούλης στο οπλοστάσιο της Λάβας

Σε ακόμη μία μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση προχώρησε η Λάβα Εμπορείου που ήρθε σε συμφωνία με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό, που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Πανθηραϊκού, Σάκη Κουκούλη.

Ο Σάκης Κουκούλης είχε έρθει με τις καλύτερες των συστάσεων πέρυσι στη Σαντορίνη, όμως η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, αφού στις 23/9, είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που του στέρησε ολόκληρη τη χρονιά.

Πλέον ο ποδοσφαιριστής είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα και αυτό θα γίνει με τη νέα του ομάδα τη Λάβα, οι άνθρωποι της οποίας κατάφεραν να πείσουν τον έμπειρο παίκτη με τη μεγάλη καριέρα σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Ο 31χρονος αμυντικός έχει συμμετοχές στη Football League και στη Γ΄Εθνική. Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν είναι οι: ΑΟ Καρδίτσας. ΑΟ Τρίκαλα, Ηλυσιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναργειακός, Εθνικός Πειραιά και ο Πανθηραϊκός.
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στο πολύ γνωστό και ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης, Sea Side, που ανήκει στον Πανευρωπαϊκά γνωστό sef Τάσο Μπαχαρίδη, ο οποίος είναι ένας από τους κύριους χορηγούς του συλλόγου.
Πλέον η τριπλέτα της Επιτροπής Μεταγραφών έχει θέσει τον πήχη αρκετά ψηλά και σύμφωνα με πληροφορίες θα τον θέσει ακόμη ψηλότερα, αφού ο Κουκούλης δεν θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση της Λάβας.
Λίγο μετά τη συμφωνία του με την διοίκηση της Λάβας, ο Σάκης Κουκούλης μίλησε στο sportcyclades.gr, τονίζοντας: ''Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Λάβας, που μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό και μετά από τόσο μεγάλο διάστημα που έχω να αγωνιστώ, με εμπιστεύτηκε και με προσέγγισε ώστε να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Τέλος  θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανθηραικού για την στήριξη της προς σε μένα για τον τραυματισμό μου και τους εύχομαι καλή επιτυχία στην Γ΄ εθνική''.

Έχασε τον Κουκούλη ο Πανθηραϊκός

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares