Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 19:19

Γατσέλος στα ''σκαριά'' και επίσημα ο Κουκούλης

Σαν τρένο τρέχουν τα μεταγραφικά της Λάβας, με την Επιτροπή Μεταγραφών της ομάδα να δουλεύει πυρετωδώς και με πλάνο, προκειμένου να χτίσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.


Μετά την απόκτηση Κουκούλη, η Λάβα συνεχίζει να στοχεύει ψηλά, αφού οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν στο σάιτ μας αναφέρουν ότι η διοίκηση της ομάδας βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του Βαγγέλη Γατσέλου, με τον οποίο μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία.
Ο Γατσέλος έχει μεγάλη καριέρα σε ομάδες Γ΄Εθνικής, αλλά και σε ομάδες που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα τοπικά πρωταθλήματα. Αναλυτικά οι ομάδες του Βαγγέλη Γατσέλου είναι οι εξής: Εθνικός Φιλιππιάδας, Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΣ Πρέβεζας, Κεραυνός Θεσπρωτικού και ΑΟ Σύρου.
Τέλος πριν λίγο εκδόθηκε και η επίσημη ανακοίνωση για τον Σάκη Κουκούλη, η οποία αναφέρει:
Ανακοινώνουμε την απόκτηση του έμπειρου 31χρονου αμυντικού Σάκη Κουκούλη ο οποίος έχει συμμετοχές στη Football League και στη Γ΄Εθνική.
Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν είναι οι ΑΟ Καρδίτσας,ΑΟ Τρίκαλα, Ηλυσιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναργειακός, Εθνικός Πειραιά και τελευταίος σταθμός ο Πανθηραϊκός στον οποίο ενας άτυχος τραυματισμός Του στέρησε την συμμετοχή του την προηγούμενη χρονια .
Τον καλωσορίζουμε Και του ευχόμαστε μια χρονια με υγεία και επιτυχίες .
Επιςης ευχαριστούμε την διοίκηση του Πανθηραικου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στην ομάδας μας μετά την επιθυμία του παίκτη .
Ευχαριστούμε θερμά έναν από τους μεγάλους χορηγούς μας και ιδιοκτήτη Σεφ Τάσο Μπαχαριδη του εστιατορίου sea side για την στήριξη του !

Και ο Κουκούλης στο οπλοστάσιο της Λάβας

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares