Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 19:52

Θετικά των Ραμπαβίλα και Ρούσσου | Κίνηση για Μαλακό

Μετά την χθεσινή είδηση περί συμφωνίας με του Μπάλλα και Κωτσαρή, σήμερα κυκλοφορεί στη Σύρο ακόμα μια ευχάριστη είδηση που αφορά τον ΑΟ Σύρου.


Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα, ο οποίος εκτίει την στρατιωτική του θητεία και όπως όλα δείχνουν παίρνει μετάθεση στη Σύρο.
Ο Ραμπαβίλας, τα δύο τελευταία χρόνια έχει ταυτίσει το όνομα του και την ποδοσφαιρική του ποιότητα με τον ''Ιστορικό'' και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει να ενισχύει το σωματείο και παράλληλα να κοσμεί το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων.
Όσο αφορά τις ανανεώσεις με του παίκτες του περσινού ρόστερ, υπάρχουν κάποιες προγραμματισμένες συναντήσεις, όπως αυτή με τον ποιοτικό Κάρολο Ρούσσο, που θα κρίνει κατά πολύ αν ο παίκτης συνεχίσει στην ομάδα.
Στα μεταγραφικά, υπάρχει για τον ΑΟ Σύρου μία περίπτωση της τελευταίας στιγμής, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει γίνει προσέγγιση στον μεσοεπιθετικό του περσινού πρωταθλητή Λέσβου με τον Αίγειρο Μυστεγνών, Γιώργου Μαλακού.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η διοίκηση και ειδικά ο πρόεδρος κ. Φώσκολος δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους, ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για την πρώτη της ομάδας, όπου αναμένεται να γίνει και μί αμίνι παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares