Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 20:27

''Χτύπησε'' και τον ταλαντούχο Αποστόλη Τζούρο η Λάβα

TZOUROS DIOIKHSH

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας, ένα από τα περιζήτητα ταλέντα στο φετινό μεταγραφικό ''παζάρι'' ήταν ο πολλά υποσχόμενος επιθετικός του Καρτεράδου Αποστόλης Τζούρος.TZOUROS ORTHIA
Ο μικρός αποτέλεσε στόχο, τόσο της Θύελλας, όσο και της Λάβας, με την τελική του απόφαση να λαμβάνεται σήμερα, όπου κι έβαλε την υπογραφή του στο δελτίο μεταβολών της ομάδας από το Εμπορείο, που τείνει να πάρει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή της μεταγραφικής περιόδου.
Ο 17χρονος ήταν από τους ''εκτελεστές'' για την ομάδα του τον Καρτεράδο κατά την περσινή περίοδο, όπου οι καλές του εμφανίσεις τον έφεραν στο ρόστερ της Μικτής Ομάδας της ΕΠΣ Κυκλάδων. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ13 του Πύργου.
Η συμφωνία έγινε στο κατάστημα ''Μικροί Θησαυροί'' που είναι χορηγός της Λάβας και ανήκει στον πολύ δραστήριο και ικανό πρόεδρο της κοινότητας Εμπορείου κύριο Λειβαδάρο.
Εμείς βρήκαμε τον Αποστόλη Τζούρο, ο οποίος μας μίλησε για τη μετακίνηση του στη Λάβα:
''Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα υγιής σωμάτιο όπως είναι η λάβα.Σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κάνει μια καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Καρτεράδου για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυο χρόνια και της εύχομαι καλη πορεία''.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares