Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 15:19

«Βόμβα» με Ρόππα η Λάβα [vid - pics]

 Σε μία από τις μεγαλύτερες «μεταγραφικές βόμβες» του φετινού καλοκαιριού προχώρησε πριν λίγο η Λάβα Εμπορείου, καθώς ήρθε σε συμφωνία και απόσπασε το ''Ναι" του πολύπειρου τερματοφύλακα με εμπειρία στη Football League Αργύρη Ρόππα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου μετά την λύση της συνεργασίας με τον Λουκά Κρητικό θέλησαν να θωρακίσουν με τον καλύτερο τρόπο τα γκολ ποστ της ομάδας τους αποκτώντας έναν τερματοφύλακα με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, του Αργύρη Ρόππα.

Η συμφωνία των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο πανέμορφο Restaurant @ Lounge Bar του Αντιπροέδρου της ομάδας Μανόλη Νομικού, παρουσία και του Γιώργου Στεφανάκη που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στα μεταγραφικά της ομάδας.

Ο 30χρονος Αργύρης Ρόππας, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, κυρίως Β' και Γ' Εθνικής. Αναλυτικά αυτές είναι οι: Θρασύβουλος (Γ' και Β' εθνικη), Αχαρναϊκός (Δ' Εθνική), Ιωνικός (Β' και Γ' εθνικη), Αιγαλεω (Γ' Εθνική), Ελπίδα Ξυλοφάγου (Β' Εθνικη Κύπρου).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λάβας ο Ρόππας τόνισε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο όπως είναι η Λάβα: «Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία.. Ήρθα σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με σωστούς ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν και έχουν όνειρα για την ομάδα τους. Ήρθα να βοηθήσω να πετύχουμε κάτι καλό. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα αυτό των Κυκλάδων και θα παλέψουμε να πάει καλά η ομάδα».

Δείτε ένα βίντεο με στιγμές του Ρόππα

4d88987f531369a4e75e34a63e7ca806_XL.jpgropas6.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares