Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 21:41

«Κίνηση ΜΑΤ» με Παραλίκη η Λάβα

Φωτιά στα μεταγραφικά βάζει η Λάβα, καθώς μετά την απόκτηση του Νίκου Στρατηγάκη, οι «Εμποριανοί» προχώρησαν στην απόκτηση και του Γιώργου Παραλίκη, ο οποίος χθες έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανθηραϊκό.

Ο Παραλίκης με μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε θέση στο κέντρο και την άμυνα και αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη ποιότητας της Λάβας.

Εκτός τον Πανθηραϊκό που ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του, ο Παραλίκης έχει αγωνιστεί ΠΑΟ Κρουσώνα, Βισαλτιακό, Νίκη Βόλου, Ελευθεριακό, Κισσαμικό, Επανομή και Λαγκαδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την είδηση ότι έμεινε ελεύθερος για την απόκτηση του κινήθηκαν αρκετές ομάδες, όμως χάρις στην συστηματική και αποφασιστική συμβολή του μέλους της επιτροπής μεταγραφών της Λάβας κ. Δημήτρη Φουστέρη (Τζανετή) ο Παραλίκης είπε το ναι και πλέον θεωρείται παίκτης της Λάβας.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πηγές η Λάβα έχει στα σκαριά και άλλες κινήσεις, καθώς δεν έχει πει ακόμη την τελευταία μεταγραφική της λέξη.

Παράλληλα η Λάβα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το Κυριακάτικο παιχνίδι:

Συνέχεια του πρωταθλήματος και η ομάδα μας ταξιδεύει στην Ναξο να αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα του Πανναξιακου ΑΟ. Ο αγώνας έχει οριστεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 10.30 στο ΔΑΚ Ναξου.
Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι μας θέλουν να ακολουθήσουν με εκδρομή την αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωι στις 7.00 και επιστροφή την ίδια μέρα στις 15.00.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares