Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 13:40

Τρίποντο στο ντέρμπι για τον Πανναξιακό

Σε ένα κακό από πλευράς θεάματος παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο ΔΑΚ Νάξου ο Πανναξιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Λάβα που του έδωσε το τρίποντο στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Η ομάδα της Νάξου ευτύχισε να πετύχει δύο γρήγορα τέρματα στο 8’ και στο 9’ και στη συνέχεια να ελέγξει το παιχνίδι, εξουδετερώνοντας κάθε επιθετική προσπάθεια της Λάβας.

Ο Αντώνης Καντζέλης ρίσκαρε στην επανάληψη περνώντας τον Κελίδη σαν 2ο επιθετικός το παιχνίδι, με την λάβα να μειώνει στο 66’. Από εκεί και πέρα ο αγώνας δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, με το 2-1 να δίνει χαμόγελα και βαθμούς στον Πανναξιακό.

Στο 8’ ο Λίκα που ήταν από τους κορυφαίους για την ομάδα της Νάξου βρέθηκε στην περιοχή του Ρόππα και με ένα διαγώνιο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Λίγο μετά την σέντρα ο Σκούπρας, βγήκε από διαγώνια θέση απέναντι στον Ρόππα και με πλάγιο τεχνικό πλασέ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 65’ ο Παναγιωτίδης μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Περιστεράκη, με τον κ. Μαθιουδάκη να υποδεικνύει άμεσα το σημείο του πέναλτι. Ο Άρης Ντεκίδης εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε σε 2-1, ενώ παράλληλα σκόραρε για 3ο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι, έχοντας το απόλυτο στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ικανοποιητική η προσέλευση του κόσμου παρά την ακατάλληλη ώρα του παιχνιδιού. Την ομάδα της Σαντορίνης ακολούθησαν περίπου 20 φίλοι της ομάδας.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μαθιουδάκης, με βοηθούς τους Φαν Άακε και την κα. Ψαρρά

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προμπονάς): Περιστεράκης, Λίκα (70’ Χαμηλοθώρης), Κουφόπουλος, Ιασωνίδης, Σέμε, Σκούπρας, Βιλαντώνης (77’ Κόλα), Πολυκρέτης, Ιωαννίδης (77’ Παπανικολάου), Μπίνχι, Καπίρης.
Αναπληρωματικοί: Βαθρακοκοίλης, Ανεβλαβής, Χίντρι, Βασιλάκης.

Λάβα (Καντζέλης): Ρόππας, Φίκο, Τζούρος, Κολιούσης, Νικολάου, Γατσέλος, Παναγιωτίδης, Κωνσταντίνου, Σιγάλας, Σελιστάι (52’ Κελίδης), Ντεκίδης.
Αναπληρωματικοί: Κελίδης, Δακούτρος, Ξαγοράκης, Βρενάγκρ, Ξαγοράρης, Νομικός, Κουκουλής

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares