Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 18:48

AΟ Πάρου - Θύελλα 1-3 Νίκη ψυχολογίας, ήττα με υποσχέσεις

Με γλυκόπικρη γεύση έφυγαν οι περίπου 200 θεατές από το Δημοτικό στάδιο Πάρου, όπου η Θύελλα επικράτησε με 1-3 του ΑΟ Πάρου, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.


Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Παροικιάς είδαν ένα ωραίο ματς, τουλάχιστον στα πρώτα 70 λεπτά, είδαν την ομάδα τους να κάνει μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν είδαν την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου δηλαδή να αξιοποιεί τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.PAROS_NTINA.jpg

Όποιος προσεγγίζει το ποδόσφαιρο μόνο σαν διασκέδαση έφυγε ευχαριστημένος, ενώ αυτός που θέλει νίκες και στόχους μάλλον θα προβληματίστηκε.

Η Θύελλα από την άλλη πλευρά, χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε αυτό που τόσο πολύ ήθελε, προηγήθηκε αξιοποιώντας τις πρώτες της δύο ευκαιρίες, ανταπόδωσε αμέσως μετά την μείωση του σκορ και απέφυγε τις δύσκολες στιγμές και την πίεση στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και γενικά έδειξε ομάδα που βρίσκει σιγά -σιγά τον απαιτούμενο ρυθμό για την δύσκολη συνέχεια στην Α΄κατηγορία.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ ΤΑ ΕΧΑΝΕ Η ΘΥΕΛΛΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πράγματι εντυπωσιακά. Στα πρώτα 12' είχαν προλάβει να χάσουν 3 ευκαιρίες και να έχουν ένα δοκάρι στο 4' σε κοντινό του Ράπτη.

Με άξονες τους Γαβαλά, Τριανταφυλλίδη, Γιουρτζίδη και Γιαννούλη είχαν πάντα τον τρόπο να γίνονται επικίνδυνοι.

Ο Ράπτης είχε τον τρόπο να πλασάρεται σωστά, την έκρηξη να αφήνει τους αμυντικούς πίσω του, όμως σε 5 περιπτώσεις σε ολόκληρο τον αγώνα δεν βρήκε δίκτυα από πολύ ευνοϊκές θέσεις.

PAROS_IAKOVINAS_DOG_TRINING.gifΗ Θύελλα που αμυνόταν στην αρχή, βγήκε δύο φορές στα πρώτα 20' και σκόραρε δύο γκολ. Στο 17' ο Ερρίκος ξεχύθηκε υπέροχα και πλάσαρε από πλάγια τον εξερχόμενο Βασιλάρη, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο Βλαβιανός πανέξυπνα χώθηκε και τελείωσε τη φάση για το 0-1 Στην αρχή της φάσης υπήρξαν διαμαρτυρίες γιατί η μπάλα φάνηκε να μην είναι σταθερή στην εκτέλεση του φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και θα δούμε στο βίντεο του αγώνα αν ευσταθούν.

Στο 20' ο Δαβιλάς με μία κάθετη πολλών επαίνων βρήκε τον Ερρίκο που ψύχραιμα σκόραρε για το 0-2.

Πέρασε ένα δεκάλεπτο για να παγιωθούν τα ξαφνικά δεδομένα του αγώνα και μετά προς την λήξη ο ΑΟ Πάρου πάλι έγινε επικίνδυνος. Στο 35' ο Ράπτης μόνος του σούταρε ψηλά, στο 37' ο Γιουρτζίδης δεν έπιασε καλά την καρφωτή κεφαλιά και στις καθυστερήσεις πρώτα ο Καλαμάτας έδιωξε με υπερένταση φαλτσαριστή σέντρα - σουτ του Γιαννούλη για να ακολουθήσει σαστιμάρα του Τσόκα που πήρε την επαναφορά και ο Ράπτης πάλι απέτυχε να περάσει την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ.

Πριν στο 43' και στο 44' η Θύελλα είχε τις δικές της δύο ευκαιρίες. Από κόρνερ απέτυχε ο Δημητρακόπουλος με προβολή και ο Αγγελακάς σούταρε ψηλά από πλεονεκτική θέση και αμέσως μετά το σουτ του Βλαβιανού θα πήγαινε στα δίκτυα αν δεν κοντραριζόταν από τον Γαβαλά.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝPAROS_THE_GYM.gif

Η συναρπαστικότητα του αγώνα συνεχίστηκε στην επανάληψη, με απανωτές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Στο 47' γύρισμα του Γιουρτζίδη στον Τσόκα κόπηκε την ύστατη στιγμή, στο 53' ο Αγγελακάς δεν επωφελείται από την κακή συνεννόηση Βασιλάρη και Χατζία, καθώς ο τελευταίος διορθώνει με τάκλιν αυτοθυσίας και στο 54' ο ΑΟ Πάρου μειώνει σε 1-2 με μακρινό φάουλ του PAROS_SPANOU_XROMATA.gifΤριανταφυλλίδη. Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και χωρίς να την ακουμπήσει κανείς καρφώθηκε στο Γ του Καλαμάτα μετά το γκελ.
Η Θύελλα σε αυτό το χρονικό σημείο έδειξε μέταλλο ομάδας και στο 58' ο Βασιλάρης έσωσε στην γωνία του το σουτ του Αγγελακά. 

Στο 60' όμως ο στράικερ των Καμαριωτών δεν άφησε ατιμώρητο παιδαριώδες λάθος στην άμυνα και έκανε το 1-3.
Το ίδιο απίστευτο λάθος έγινε και δύο λεπτά αργότερα, αλλά αστόχησε ο Φίλων σε κενή εστία. Εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε.
Στο τέλος μόνο χρειάστηκε ο Καλαμάτας να σώσει σε σουτ πάλι του Ράπτη και η Θύελλα που στο μεταξύ είχε σφίξει την διάταξη της με τις αλλαγές του Κ. Μιχάλη κλείδωσε το διπλό.

Με χαρακτηριστική άνεση ο Γ. Κουζούμης διαιτήτευσε άψογα, όπως και οι βοηθοί Ι. Αρμακόλας και Β. Ρούσσος. Στην φάση της γρήγορης εκτέλεσης πριν το πρώτο γκολ θα δούμε στο βίντεο αν κυλούσε η μπάλα, όπως φάνηκε με γυμνό μάτι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Βασιλάρης, Φραντζεσκάκης, Σένκα [80' Κρώνης], Τσούκε, Ράπτης, Χατζία, Τσόκα (73' Χούσκα), Γαβαλάς (63' Κληρονόμος), Γιαννούλης, Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης.
ΠΑΓΚΟΣ: Καντιώτης, Σαρρής Κ.Π., Γεωργιάδης, Σκιαδάς

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Μιχάλης): Καλαμάτας, Κάσι, Μπρίτσα, Δημητρακόπουλος, Σπανός, Φίλων, Ερρίκος (86' Λυγνός), Μηνδρινός (46' Πάγια), Αγγελακάς, Δαβιλάς (65' Μπαλλής), Βλαβιανός.
ΠΑΓΚΟΣ: Καψάλης, Πασβαντόγλου, Καραμαλέγκος, Μαντούσης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares