Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 21:08

Επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Στρατηγάκη

Ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για Σαντορίνη, όπου μετά από παρέμβαση σημαντικού παράγοντα θα φορέσει τη φανέλα της Λάβας Εμπορείου. Ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για Σαντορίνη, όπου μετά από παρέμβαση σημαντικού παράγοντα θα φορέσει τη φανέλα της Λάβας Εμπορείου.

Ή απόλυτη επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον Νίκο Στρατηγάκη, ο οποίος με δημοσίευση του ρεπορτάζ μας στο προφίλ του στο fb ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Λάβα.

«Ετοιμάζουμε βαλίτσες για Σαντορίνη» γράφει ο Στρατηγάκης, που μαζί με τον Παραλίκη αποτελεί το 2ο μεταγραφικό απόκτημα τις τελευταίες μέρες για την Λάβα, η οποία πλέον ενισχύεται σημαντικά.

Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης είχε δεχθεί δελεαστικές προτάσεις από αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών και ο ΑΟ Σύρου, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι χειρισμοί ισχυρού παράγοντα της Σαντορίνης έδωσαν τέλος στις όποιες εκκρεμότητες και ο παίκτης την Κυριακή αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση της ομάδας.

Αύριο αναμένεται νέα σημαντική αποκάλυψη συνεργασίας με την Λάβα, την οποία φυσικά θα διαβάσετε μέσα από το sportcyclades.gr.

Το ποστ του Στρατηγάκη

2016-10-13_7.jpg

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares