Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 22:18

Ο πιο πιστός του ΑΟ Σύρου!

Ήταν θέμα χρόνου ο ΑΟ Σύρου να μπει και πάλι στις καρδιές των Συριανών και πλέον φαίνεται ότι μέρα με τη μέρα οι πρωτοπόροι κερδίζουν πίσω τον κόσμο τους που όλο και αυξάνεται στις εξέδρες του γηπέδου της Άνω Σύρου, όπου για φέτος είναι η επίσημη έδρα της ομάδας.

Όλοι οι «θερμοί» γνωρίζουν τον Γιάννη... Τον αγαπούν και τον προσέχουν.


Μπορεί οι εποχές που το γήπεδο της Σύρου ήταν «αστακός» από τον κόσμο του ΑΟΣ να  αναφέρονται ως ιστορικές, μα τα δείγματα είναι και πάλι ενθαρρυντικά!

Βέβαια μέσα σε όλο αυτό υπάρχουν και οι πιστοί της ομάδας… Κάποιοι που ακολουθούν τον ΑΟ Σύρου και στα εκτός έδρας αγώνες. Τους είδαμε στην Άνω Μερά, τους έχουμε δει σε πολλά σημαντικά παιχνίδια και σίγουρα θα τους δούμε ξανά και στο μέλλον. Πώς να το κάνουμε; Για μερικούς ο ΑΟ Σύρου είναι τρόπος ζωής, είναι βίωμα!

Μέσα σε αυτούς και ο πιο πιστός! Πιστεύουμε ότι φέτος αξίζει κάποιο βραβείο! Ο Γιάννης Κωνσταντίνου είναι ο μοναδικός φίλαθλος που έχει ακολουθήσει την ομάδα σχεδόν σε όλους τους εντός και τους εκτός αγώνες.

Βέβαια ο ίδιος υποστηρίζει πάντα την ομάδα του μέσα σε αθλητικά πλαίσια και είναι ευπρεπής σε όποια έδρα και αν πάει. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κάνει φίλους σε όλα τα κλαμπ φιλάθλων των Κυκλάδων.

15540234_10210680953995888_1321231773_o.jpg

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου παρέα με τον φίλο του Μάκη Βλαβιανό στο παιχνίδι Λάβα – ΑΟ Σύρου. Ήταν μόνος ανάμεσα σε 600 Σαντορινιούς… Βέβαια κανένας δεν το πείραξε. Ίσα – ίσα, γνώρισε μία άψογη φιλοξενία.


 Μπορεί το σλόγκαν «Είμαστε παντού» να παραπέμπει στο Sport Cyclades, αλλά όσο αφορά τον ΑΟΣ, η ίδια φράση παραπέμπει στον Γιάννη Κωνσταντίνου!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares