Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 21:41

Στη Μάλτα ο Ρόππας, ιστορική μεταγραφή για τις Κυκλάδες

Το να παίρνει μεταγραφή κάποιος παίκτης από τις Κυκλάδες για ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών εντός Ελλάδας είναι κάτι που έχομε δει και στο παρελθόν, όμως μία μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού είναι κάτι που δεν έχει επαναληφθεί στις Κυκλάδες, με τον Αργύρη Ρόππα της Λάβας να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Μάλτα και να γράφει μία σημαντική διάκριση για τον σύλλογο της Σαντορίνης, αλλά και γενικότερα για τις Κυκλάδες.

Επιτυχία και οφέλη

Ο τερματοφύλακας της Λάβας αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Λάβα και όλοι μας τότε μιλήσαμε για μία μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα της Σαντορίνης.

Η αξία του, οι εμπειρίες του και η καριέρα του, σίγουρα δεν δικαιολογούσαν την παρουσία του σε μία ομάδα τοπικού και η συνεργασία του με την ομάδα του Εμπορείου πιστώνεται ως μεγάλη επιτυχία της διοίκησης του συλλόγου.

Ανάλογη σωστή κίνηση από τους διοικούντες της ομάδας της Σαντορίνης γίνεται και σε αυτή τη φάση, καθώς είπαν άμεσα το ναι προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, που εκτός του γοήτρου που προσφέρει στη Λάβα θα φέρει στο ταμείο της και αρκετά χρήματα, τα οποία μάλιστα ενδέχεται να γίνουν περισσότερα, μιας και οι όροι της μεταγραφής αναφέρουν ειδική πρόβλεψη σε περίπτωση ανανέωσης η δεύτερης μεταγραφής σε άλλη ομάδα.

Super League

Πλέον ο Ρόππας θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μαλτέζικης Pembroke, η οποία αγωνίζεται στην premier league που είναι η αντίστοιχη Super League της Μαλτας. Η νέα ομάδα του Ρόππα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχική της στον τελικό του Κυπέλλου, που μπορεί αν της δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα πριν λίγο η Λάβα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Ανακοινώνουμε την μεταγραφή του τερματοφύλακα της ομάδας μας Αργυρή Ροππα σε ομάδα εξωτερικού στο πρωτάθλημα Α Εθνικης κατηγοριας της Μαλτας.
Μια σπουδαία συμφωνία πρωτόγνωρη για ομαδα των Κυκλάδων με απολαβές τοσο για την ομάδα μας οσο και για τον αθλητή .
Το ΔΣ , οι ποδοσφαιριστες και οι φίλαθλοι της ομάδας μας εύχονται καλη επιτυχία στον αθλητή μας στην καινούργια του ομάδα !! ».

Το ευχαριστώ

Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει η τοποθέτηση του ίδιου του πρωταγωνιστή, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στο sportcyclades.gr έσταξε μέλι για τους ανθρώπους του συλλόγου, τους οποίους χαρακτήρισε ως τους πλέον κατάλληλους για να διοικούν μία ομάδα: «Θελω να ευχαριστήσω μεσα απ την καρδια μου τους Μανώλη Νομικό, Γιώργο Στεφανάκη, Δημήτρη Τζανέτη και ολους τους ανθρώπους του συμβουλίου της Λάβας Εμπορείου για την άψογη συνεργασία που ειχαμε αυτους τους μηνες και ευχομαι να εχει η ομαδα μια πολυ καλη πορεία φετος και να πετύχει τους στόχους που εχει βαλει! Πιστευω θα το πετύχει γιατι οι ανθρωποι αυτοι ειναι σωστοί επαγγελματίες και αγαπούν αυτο που κανουν και μακαρι ολες οι ομαδες στην Ελλαδα να είχαν τέτοιες διοικήσεις! Ειμαι σίγουρος οτι η συγκεκριμένη ομαδα θα εχει μεγάλες και πολλες επιτυχιες στο μέλλον γιατι δουλευει σωστα με προπονητή και διοίκηση! Θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαιχτες μου για την τελεια συνεργασία που ειχαμε και τον κοσμο που πιστεψε σε μενα! Στο καινουριο βήμα της καριέρας μου στην πρεμιέρ λιγκ της Μαλτας ευχομαι να εχω μια ανάλογη πορεία οπως και με την Λάβα! Υγεια πανω απ ολα να εχουμε ολοι μας και να προσπαθούμε για το καλυτερο!».

f4fffb2f48ab06ea25ff6bc131ca3a60_XL.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares