Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 22:07

Ένα βήμα πριν την Λάβα ο Ανυφαντάκης

Με αστραπιαίες κινήσεις κινήθηκε η Λάβα προκειμένου να καλύψει το κενό του Αργύρη Ρόππα, που αναχωρεί για την premier league της Μάλτας, με τον Μιχάλη Ανυφαντάκη του Παμμηλιακού να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να μετακομίσει στο νησί της Σαντορίνης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η διοίκηση της Λάβας έχει συζητήσει με τον Πειραιώτη γκολκίπερ, ο οποίος είναι θετικός να συνεχίσει στη Λάβα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη συζητήσει και με την ομάδα του και έχει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας της Μήλου, γνωρίζοντας ότι απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Β΄κατηγορίας δεν θέλουν αν σταθούν εμπόδιο στην περαιτέρω καριέρα του Μιχάλη Ανυφαντάκη, με τις δύο πλευρές πάντως αν αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.

Το ειδύλλιο Ανυφαντάκη και Λάβας είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι, με κάποιες λεπτομέρειες να μην επιτρέπουν τότε να τελεσφορήσει η μεταγραφή, πράγμα που τελικά όπως όλα δείχνουν θα γίνει τώρα. 

Θα σας κρατάμε ενήμερους... 

073

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares