Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 13:26

Παρελθόν ο Καλαμάτας, πάει για τετραπλό χτύπημα η Θύελλα

Μετά τον Αγγελακά και ο Γιώργος Καλαμάτας θα αποτελέσει παρελθόν από τη Θύελλα, που όπως όλα δείχνουν θα επιχειρήσει μία μίνι ανανέωση στο ρόστερ της.

Η Θύελλα ανακοίνωσε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο πορτιέρο: «Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Καλαμάτα Γιώργο ο οποίος μένει ελεύθερος.

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο για την συνεργασία μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του».

Ενίσχυση

Από εκεί και πέρα γίνονται κινήσεις για μεταγραφική ενίσχυση, καθώς τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της Θύελλας συμμετέχουν τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται ένα βήμα πριν το κατώφλι της Σαντορινιάς ομάδας.

Πρόκειται για δύο μέσους και έναν μεσοεπιθετικό, οι οποίοι έχουν ικανοποιήσει τον Κώστα Μιχάλη και αναμένεται το πράσινο φως του τεχνικού για να ενταχθούν και επίσημα στον σύλλογο.

Τέλος, υπάρχει και μία ιδιαίτερη περίπτωση, που μπορεί να αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή της Θύελλας. Πρόκειται για κάποιο όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση. Όνομα και θέση δεν αποκαλύπτουμε για ευνόητους λόγους.

Σε κάθε περίπτωση βρισκόμαστε εν αναμονή ανακοινώσεων από την ομάδα του Καμαρίου, καθώς κύκλοι της ομάδας αναφέρουν ότι το -8 από την κορυφή δεν λέει κάτι για αυτούς, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αρχικό στόχος είναι ένα καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα και το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares