Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 10:26

Τα πρώτα.. βιολιά της Α' Κατηγορίας

Με τον Αριστοτέλη Ντεκίδη της Λάβας Εμπορείου να προελαύνει, έχοντας στο ενεργητικό του 13 γκολ, σας παρουσιάζουμε τον πίνακα των πρώτων σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας.

Ο ποδοσφαιριστής της Λάβας έχει συχνή επαφή με τα δίχτυα, καθώς πέρα από το ότι είναι πρώτος στην σχετική λίστα, έχει σημειώσει 7 από τα 13 τέρματα το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα στην εντός έδρας ήττα της Λάβας με τον πρωτοπόρο ΑΟ Σύρου στις 19-11 με 1-2, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του, ενώ στο 0-3 επί του Φιλωτίου στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου πέτυχε ένα από τα τρία γκολ της Λάβας. Τέλος μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε στις 17-12 για το πρωτάθλημα, αφού πέτυχε χατ-τρικ στην εντός έδρας νίκη επί του ΑΟ Πάγου, ενώ πριν λίγες ημέρες για τον θεσμό του Κυπέλλου σημείωσε δύο, από τα έξι συνολικά τέρματα της ομάδας της Σαντορίνης απέναντι στον Νηρέα.

Δείτε αναλυτικά και πάντα με τα στοιχεία της ΕΠΣ κυκλάδων τι έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο Αριστοτέλης Ντεκίδης:

1.jpg


Δεύτερος κατά σειρά ακολουθεί ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας από τον ΑΟ Σύρου με 9 τέρματα. Μπορεί ο Ραμπαβίλας να μην σκόραρε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας του, ωστόσο ακολουθεί τον Ντεκίδη σε απόσταση αναπνοής. Ο ποδοσφαιριστής στο ενεργητικό του έχει να επιδείξει κι αυτός ένα χατ-τρικ, στην αρχή της σεζόν για το κύπελλο, όταν ο ΑΟ Σύρου πέρασε σαν σίφουνας από το γήπεδο του Πανσιφναϊκού, κερδίζοντας με το επιβλητικό 0-7. Οι αριθμοί από το επίσημο site της ΕΠΣ Κυκλάδων για τον Ραμπαβίλα, είναι οι εξής:

2.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares