Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 23:29

Παρουσίασε Κωτσαρή, χαιρέτησε Τσουκαλά και Κόλα

Και με τη βούλα παίκτης του Πανναξιακού είναι από σήμερα ο Κώστας Κωτσαρής, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του Πανναξιακού, όπου υπέγραψε στο δελτίο του, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας που είχε αποκαλύψει την επιστροφή του άσσου από το Κιλκίς.

Ο Κωτσαρής υπέγραψε παρουσία του μέλους της διοίκησης Γιώργου Σφυρόερα, με τον οποίο μάλιστα υπήρξε συμπαίκτης στην προηγούμενη θητεία στην ομάδα, όταν τότε είχε στεφθεί νταμπλούχος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τυπικών, ο Κώστας Κωτσαρής τέθηκε άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Προμπονά, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τους «Μπλε».

Τσουκαλάς και Κόλα

Στο μεταξύ παρελθόν από την ομάδα της Νάξου αποτελεί ο επιθετικός Άλμπερτ Κόλα, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον Πανναξιακό.

Παρόμοια τύχη φαίνεται πως θα έχει και η περίπτωση του Γιάννη Τσουκαλά, καθώς ο γκολκίπερ του Πανναξιακού μίλησε με τους ιθύνοντες του σωματείου και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στο διαζύγιο.

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι στη  περίπτωση του Τσουκαλά δεν υπάρχει ακόμα τελική απόφαση και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

KOTSARIS-LIKA

KOTSARIS-SFYROERAS

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χωρίς τον αρχηγό στη Νάξο Στη Λάβα ο Τσουκαλάς »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares