Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 18:50

Επιστροφή Σταματίου στον Πανναξιακό

Παίκτης του Πανναξιακού θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα ο Ιάκωβος Σταματίου που συμφώνησε σε όλα και μετά και το «οκ» του Φιλωτίου θα αγωνιστεί με τη φανέλα των ''Μπλε'' της Νάξου για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Πειραιώτης  επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα που ήταν αφορμή να μετακομίσει τη Νάξο το 2012 και να αγωνιστεί μαζί της στη Δ΄ Εθνική. Τότε ο Σταματίου είχε πετύχει 9 γκολ και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην άνετη σωτηρία της ομάδας, αλλά και της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυκλάδων, όπου είχε χρηστή σκόρερ και στον τελικό της Πάρου με αντίπαλο την Άνω Σύρο.

Ο Σταματίου ήδη έλαβε μέρος στην προπόνηση του Πανναξιακού και μπαίνει σιγά – σιγά στους ρυθμούς της νέας του ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετακίνηση του Σταματίου στον Πανναξιακού, συνοδεύτηκε με τη μεταγραφή του Κουφόπουλου στον ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων προκειμένου να ενισχυθούν σε θέσεις που είχαν έλλειψη.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανναξιακού τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΑΜΣ Φιλωτίου Στέφανο Τσάφο, τον προπονητή Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε. Ήρθα στον Πανναξιακό και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου ώστε η ομάδα να πετύχει του στόχους που έχει θέσει».

stamatiou proedros

DSC_1283.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares