Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 19:52

Το κέρασμα φώσκολου θα φέρει τη νηνεμία;

Μπορεί ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου να μην είναι και ο πιο αγαπητός παράγοντας των ένθερμων του Πανναξιακού, αλλά ο ίδιος επισκέφθηκε την αποστολή του Πανναξιακού που βρίσκεται στη Σύρο ως ενδιάμεσο σταθμό για της Μύκονο, θέλοντας να χαμηλώσει τους τόνους ενόψει του ματς της 13ης αγωνιστικής μεταξύ των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Φώσκολος βρέθηκε στο Α CLUB , όπου μία παρέα ποδοσφαιριστών του Πανναξιακού απολάμβανε τον καφέ της και θέλησε να προσφέρει το κέρασμα στους «Ναξιώτες».

Παρών ήταν και ο αρχηγός του ΑΟ Σύρου Κυριάκος Μανουδάκης. Βέβαια τα πειράγματα δεν έλειψαν, όπως και η απαραίτητη σε τέτοιες περιστάσεις φωτογράφιση.

Ο ίδιος ο Γιώργος Φώσκολος, δηλώνει θαυμαστής της Νάξου, αφού όπως τονίζει πάντα προτιμά η ομάδα του να χρησιμοποιεί τις επιχειρήσεις του νησιού για διαμονή και διατροφή του ΑΟ Σύρου, ενώ όποτε έχει χρειαστεί έχει επιλέξει το ΔΑΚ ως ουδέτερη έδρα.

Βέβαια και ο ίδιος έχει απολαύσει αρκετές φορές τη Ναξιώτικη φιλοξενία, καθώς όσες φορές έχει ταξιδέψει αυτός και η ομάδα τους στη Νάξο δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό.

Αυτό που μένει είναι να δούμε τι θα γίνει στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, αφού  όπως είπαμε οι σχέσεις  των ένθερμων του Πανναξιακού με τον Συριανό παράγοντα δεν βρίσκονται και στη καλύτερη τους φάση.

Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά και η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών θα μείνει στο επίπεδο των αν μη τι άλλο ευρηματικών συνθημάτων των φίλων του Πανναξιακού.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares