Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 01:17

«Μοιρασιά» στο Καμάρι...

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Σαντορίνης μεταξύ της Θύελλας και της Λάβας που έγινε χθες στο ΔΓ Καμαρίου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε χαμηλό επίπεδο με τη Λάβα να καταφέρνει να προηγηθεί στο 32ο έπειτα από σέντρα σουτ του Παραλίκη που κατέληξε στα δίχτυα του Ανδριόλα.

Στην επανάληψη παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο με τον ρυθμό και την ένταση να ανεβαίνει. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 75ο λεπτό, με τον Σπανό, έπειτα από σέντρα να κυριαρχεί στον αέρα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Τσουκαλά.

Το γκολ έφερε αρκετές αντιδράσεις στους φιλοξενούμενους, καθώς  υποστηρίζουν ότι έγινε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Γιάννη Τσουκαλά, ο οποίος μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση  τραυματίστηκε και μετά από 10λεπτη αντικαταστάθηκε από τον Ανυφαντάκη, με τον ίδιο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για περεταίρω εξετάσεις.

Η συγκεκριμένη φάση είχε ενδιαφέρον όσο αφορά την αντίδραση του αρχηγούς της Θύελλας, Χρήστου Λυγνού, ο οποίος απομάκρυνε τον «έξαλλο» Παναγιωτίδη, ο οποίος διαμαρτυρόταν με έντονο ύφος στον κ. Κουζούμη, φλερτάροντας με την κάρτα.

Προς το τέλος της αναμέτρησης, η Θύελλα ζητά χέρι – πέναλτι από τον Βλαβιανό, με τον κ. Κουζούμη να λέει παίζετε.

Και οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν για τη λήξη του παιχνιδιού, καθώς παρά τα 6 λεπτά που κράτησε ο ρέφερι της αναμέτρησης, οι καθυστερήσεις ήταν πολύ περισσότερες, τόσο από τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, όσο και από την περίπου δεκάλεπτη διακοπή του ματς λόγω του τραυματισμού του Τσουκαλά.

Με αυτή την ισοπαλία η Θύελλα έμεινε  για μια ακόμη εβδομάδα μόνοι δεύτεροι στη βαθμολογία, φτάνοντας τους 30 βαθμούς και παράλληλα διεύρυνε το αήττητο σερί της στις 6 αγωνιστικές.

Αντιθέτως η Λάβα, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και με τους 25 βαθμούς παραμένει 4η .

Διαιτητής: Κουζούμης | Βοηθοί: Βάιλας - Κουλακιώτης
Συνθέσεις:

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Δημητρακόπουλος (46' Μπαλής), Μαντούσης, Σπανός, Φίλων, Μπρίτσα, Σέχου, Αρβανίτης, Δαβιλάς (46' Σάμπα), Βλαβιανός (66' Βουλγαράκης)
Αναπληρωματικοί: Πάγια, Ρηνάκης, Πασβαντόγλου, Κάτσι

Λάβα Εμπορείου (Καντζέλης): Τσουκαλάς (83' Ανυφαντάκης), Βλαβιανός, Βρενάγκρ, Κολιούσης, Νικολάου, Γατσέλος (85' Κουκούλης), Παραλίκης, Κωνσταντίνου, Κελίδης, Σελιστάϊ (46' Παναγιωτίδης), Στρατηγάκης

Αναπληρωματικοί: Σιγάλας, Παναγιωτίδης, Αλεφραγκής

Βαθμολογία

2017-03-16.jpg

Το Live Score

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Live Score Θύελλα - Λάβα Θύελλα - Λάβα 1-1 [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares