Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 23:48

Τα βρήκαν με Ρέτζο, χτυπάει και ''Φορ'' η Θύελλα

Παρά το γεγονός βρίσκεται σε διοικητική ανασυγκρότηση αναμένοντας τις επερχόμενες εκλογές,  η Θύελλα  δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες το φλερτ με τον ικανότατο Κεντρικό Αμυντικό  Γιώργο Ρέτζο καταλήγει σε γάμο, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η απόκτηση του Ρέτζου που είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Α΄Αθήνας με 11 γκολ στο ενεργητικό του τη χρονιά που πέρασε, δείχνει τις προθέσεις της ομάδας  από το Καμάρι.

Όπως έχουμε αναφέρει ο παίκτης ήταν προσωπική επιλογή του προπονητή Κώστα Μιχάλη, με την διοίκηση της ομάδας να στηρίζει τον σχεδιασμό του τεχνικού και να τελειώνει το τυπικό κομμάτι με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι πηγές μας που προέρχονται από την Αθήνα αναφέρουν ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟ Παπάγου είχε πολλές προτάσεις από ομάδες της Α΄Αθήνας, αλλά και από ομάδες της Γ΄Εθνικής, μεταξύ αυτών και ο ΑΟ Σύρου που έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον ίδιο τον παίκτη.

Όσο αφορά τη συνέχει αυτή θα υπάρξει σίγουρα, καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη έχει γίνει κρούση σε πολύ ποιοτικό επιθετικό που πέρυσι αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε ομάδα της Α’ Αθήνας. Πρόκειται για πολύ γνωστό όνομα, το οποίο βέβαια θα αποκαλύψουμε σε επόμενες αναρτήσεις μας.

fe4cacbc2360aef573a843870abb231f_XL.jpg

IMG_6532-e1479655300325.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares