Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 03:00

Παίκτης της Θύελλας Καμαρίου ο Γιώργος Ρέτζο

Ιδανικό φινάλε είχε το φλερτ της Θύελλας Καμαρίου με τον Γιώργο Ρέτζο, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ικανότατος κεντρικός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και θα πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης των Καμαριανών.

RETZO PAPAGOSΟ υψηλόσωμος (1,90) παίκτης που αποτελούσε διακαή πόθο αρκετών ομάδων, έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο από τον ΑΣ Παπάγου, στον οποίο επέστρεψε μετά από το πέρασμα του από τις ομάδες «Κ» του Ολυμπιακού.

Εμείς βρήκαμε τον παίκτη, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με την ομάδα της Σαντορίνης, προχωρώντας παράλληλα στην ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους  της Θύελλας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φουστέρη και τον προονητή μου κ. Κώστα Μιχάλη», είπε ο Γιώργος Ρέτζος και συνέχισε αναφερόμενος στην πρώην του ομάδα: «Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΣ Παπάγου και ιδιαίτερα στον κ. Γουστέρη και εύχομαι στην πρώην μου ομάδα να έχει καλή συνέχεια».

Αναφορικά με το δικό του «ναι» στην πρόταση της θύελλας, παρά τις πολλές προτάσεις που είχε ο Ρέτζο, τόνισε: «Η Θύελλα είναι αυτό που έψαχνα… Δηλαδή μία σοβαρή ομάδα με πολύ καλή διοίκηση, ένα υγειές σωματείο που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό».

Στην ερώτηση τι γνωρίζει για το πρωτάθλημα μας και για τη νέα του ομάδα, το νέο απόκτημα της Θύελλας είπε: «Γνωρίζω ότι είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες αυτό των Κυκλάδων. Επίσης αυτό που γνωρίζω για τη Θύελλα είναι ότι είναι μία πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα με κόσμο».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares