Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 00:08

Εξέλιξη που φέρνει τον Φώσκολο πίσω στην προεδρία

Μπορεί ο Γιώργος Φώσκολος να δήλωσε ότι δεν θα μπορέσει πλέον να προσφέρει από τη θέση του προέδρου, όμως οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών που τρέχουν στο παρασκήνιο θέλουν τον ισχυρό του ΑΟΣ να σκέπτεται σοβαρά να επιστρέψει στην προεδρία.

Η Γ΄Εθνική και τα έξοδα της μπορεί να λειτούργησαν αποτρεπτικά στην αρχή των επαφών της νέας διοίκησης με φορείς και επιχειρηματίες, όμως τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει να φαίνεται το φως στο τούνελ, που μέχρι χθες δεν είχε άκρη για την ομάδα της Σύρου.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μία ομάδα πρωτοβουλίας που έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός , βρίσκοντας τους κατάλληλους συμπαίκτες, που μαζί με τον Γιώργο Φώσκολο θα μπορέσουν να «τρέξουν»  τον ΑΟ Σύρου στη Γ΄Εθνική.

Πλέον, αυτό που απομένει και αυτό που ζητά ο ίδιος ο Φώσκολος για να ξαναπάρει τα ηνία στα χέρια του, είναι οι εγγυήσεις και η έμπρακτες αποδείξεις ότι δε θα είναι μόνος σε αυτή την προσπάθεια.

Τις επόμενες μέρες αυτές οι εκκρεμότητες αναμένεται να τακτοποιηθούν και ο σύλλογος να μπει σε διαδικασία ανανέωσης μέσω της εκλογικής διαδικασίας, προκειμένου να έχουμε τα πρώτα βήματα του χτισίματος της ομάδας.

Σε όλα αυτά κρατήστε το έμπρακτες εγγυήσεις… Θα σας κρατάμε ενήμερους!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares